harbuz Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam. Nie wiem, czy to pytanie jest w dobrym dziale, ale generalnie dotyczy większości? Czy ktoś z kolegów posiada może jakiś namiar na sklep w USA. Chodzi mi o części do Marudera. Mam kolesia co zamawia gadżety do swojego moto i cena wychodz 1/3 mniej niż u nas. Trochę się czeka, ale i tak warto. Problem w tym taki, że są to częsci do enduro. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam. Nie wiem, czy to pytanie jest w dobrym dziale, ale generalnie dotyczy większości? Czy ktoś z kolegów posiada może jakiś namiar na sklep w USA. Chodzi mi o części do Marudera. Mam kolesia co zamawia gadżety do swojego moto i cena wychodz 1/3 mniej niż u nas. Trochę się czeka, ale i tak warto. Problem w tym taki, że są to częsci do enduro. Pozdrawiam. www.ebay.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 www.ebay.com Chodziło mi o coś bardziej kompleksowego. Ten ebay to droższy niż allegro. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Chodziło mi o coś bardziej kompleksowego. Ten ebay to droższy niż allegro. Pzdr Trzeba dobrze poszukać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robvalkpol Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 (edytowane) Jeśli chodzi Ci o pierdułki to: Cruisercustomizing classiccruiser I pytanie do Huntera: w czym Ty pomogłeś tą swoją pisaniną, jakieś pierdoły o ibeju i szukaniu dobrze? Nabijaj posty w humorze lub oczyszczalni. Edytowane 16 Listopada 2009 przez Robvalkpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Sklep do moto znajdź a resztę możesz zlecić http://www.polamerusa.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 (edytowane) http://www.bikebandit.com Edytowane 16 Listopada 2009 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Jeśli chodzi Ci o pierdułki to: Cruisercustomizing classiccruiser I pytanie do Huntera: w czym Ty pomogłeś tą swoją pisaniną, jakieś pierdoły o ibeju i szukaniu dobrze? Nabijaj posty w humorze lub oczyszczalni. Jeśli chcesz sobie urządzać prywatne wycieczki w stosunku do mojej osoby lub masz jakiś osobisty uraz zapraszam na PW. Chciałem pomóc, podałem adres, jeśli chce się coś tanio kupić na ebay, wystarczy dobrze poszukać, bo większość sklepów internetowych wystawia tam swój towar, to tak gdybyś nie wiedział. I ten towar mozna kupić tanio ze względu na konkurencję i łatwość w namierzeniu najtańszej oferty. Podałeś dwa adresy więc ofert na dany produkt możesz mieś co najwyżej 2, z których jedna pewnie będzie tańsza od drugiej. Super. Podkreślić należy, że towar na ebayu można też wyrwać np z Chin po o wiele niższych cenach. Co to znaczy "nabijać posty" :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi