kapsel Gorzów Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Witam jestem posiadaczem wyzej wymienionego moto i mam taki wlasnie problem ze przy naprawde ostrym hamowaniu dlawi mi sie moto i jeszcze jedna mam sprawe przy dodawaniu gazu tak od 140 nagle odkrecenie gazu powoduje ze przez chwilke czuje jak motor troche werzykuje takie niegrozne raczej ale wkurzajace czasem tak samo przy hamowaniu czy wiecie moze co moze to powodowac?? czekam na odpowiedzi. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Co do gasniecia - sprawdz poziom paliwa w gaznikach. Co do wezykowania - czy to jest shimma? Przy ostrym przyspieszaniu to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandżo Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Rozwiń swoją myśl dławienia moto przy ostrym hamowaniu. Moze za mocno tylni hampel wciskasz i blokujesz koło przy moto i ci silnik przymula i przygasa wtedy. Sprawdzałes czy wahacz i koła mają luz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi