medyk88 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 jezeli ktos lubi oglądać starsze wyścigi w udziałem Vale to polecam codziennie na ESPN Classic od 19:00 (codziennie jeden wyścig) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek850 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Aha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 wczoraj akurat było ASSEN z 1993roku (jeszcze bez Vale) ale warto było obejżeć i mieć dzięki temu porównanie jaka nastąpiła progresja w maszynach i w stylu jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 wczoraj akurat było ASSEN z 1993roku (jeszcze bez Vale) ale warto było obejżeć i mieć dzięki temu porównanie jaka nastąpiła progresja w maszynach i w stylu jazdy a da rade to gdzies w necie obejzec?? Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 a da rade to gdzies w necie obejzec?? nie wiem czy czasem na tv ants nie mozna tego kanal znaleźć, zwykłe ESPN widziałem, poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi