SZWEJK Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Witam serdeczni ewszystkich . Jestem tu pierwszy raz , ale atmosfera jaka tu panuje jest cool . Niedawno kupiłem Y Virago 250 . Poszukuję do niej oparcia i bagażnika , poza tym jakiegoś stroju , spodnie,kurtka. Napewno znacie wiele miejsc gdzie można sie niedrogo zaopatrzyć . Cieszę się ż edołączyłem do moto-społeczności . Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly Opublikowano 28 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2004 Jesli chodzi o ciuchy to zobacz na allegro ,moze cos znajdziesz .Oczywiscie najlepiej na moto bajzlu w Lodzi tam zobaczysz i przymiezysz :mrgreen: a dodatki , szukaj w sklepach wysylkowych , mysle ze bez problemu znajdziesz. Pozdrawiam ********************************Janek & Yamaha Royal Star XVZ13LTTourdeluxe ''Dzikiem'' zwanaCYC Zachodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 28 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2004 Miło widzieć kogoś na wirażce 250 :)naszą mamy od miesiąca i też szukamy do niej gmoli (tu jest problem) i rozglądamy się za oparciem. Ubranka kupiliśmy goreteksowe. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cender Opublikowano 28 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2004 Czesc,Sprawdz www.motoroni.pl Kumple tam kupowal duzo dodatkow i jest zadowolony. Maja calkiem duzzo rzeczy a nawet jak nie znajdziesz nic w katalogu to dorobia. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi