mierzwa2 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam, Czy ten motocykl w Polsce można zarejestrować? Czy są do tego jakieś specjalne procedury? Co z homologacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Cześć. Można bez problemu zarejestrować, motocykl posiada homologację. Wszystko odbywa się tak samo, jak w przypadku rejestracji innych motocykli. Pzdr, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 (edytowane) No nie do końca Można zarejstrowac wersję europejską, wersji na USA nie można normalną drogą. To dwie wersje XR 650R, legal street i not legal street. Swoją XR 650R miałem z UK, w wersj legal i miałem normalnie zarejestrowana, chciałem wcześniej z USA ściągać ale nei widziałem szansy na normalne zarejstrowanie maszyny i dałem sobie spokój. Jako ciekawostkę napisze ze w PL sprzedawano XR 650R w salonach, i były to wersje bez homo, czyli tak jak teraz CRF 250/450X. Edytowane 9 Listopada 2009 przez jarek s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perek Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Mam XR650R w wersji amerykańskiej kupiona w jako nowa w PL i jest zarejestrowana, ale to już zasługa poprzedniego właściciela. Sami amerykańce też w niektórych stanach je rejestrują po doposażeniu w kierunkowskazy, światła STOP itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi