kajtkozo Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 No dobra, to trzeba się będzie rozejrzeć za pierścionkami i tłokiem, bo oddzielnie pierścieni nie idzie dostać. Ech, dzięki za radę. A nie wiecie, kto w okolicy Łowicza (woj. łódzkie) zajmuje się czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtkozo Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Dzisiaj przyjrzałem się pierścionkom lecz nie wyglądały na pęknięte no i palca z wejścia na świecę mi wypychało. Kompletnie nie wiem co jest grane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejdzik Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Pierścienie dostaniesz bardzo tanio i w super jakości. tomring.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Dzisiaj przyjrzałem się pierścionkom lecz nie wyglądały na pęknięte no i palca z wejścia na świecę mi wypychało. Kompletnie nie wiem co jest grane. Gdzie kupiłeś to Suzuki kolego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtkozo Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 (edytowane) Od prywatnego właściciela z Sieradza. Mówił, że były wymieniane razem z tłokiem za 180 zł, więc cena jak za ten zestaw to troszkę lepsza, bo na allegro waha się od 100 do 200. Patrzyłem na pierścionki przez dziurę na wydech, więc to też mogło być złudne. A zdjąć głowicy nie mogłem przez śrubki, których nie mogłem ruszyć, klucze mi się ślizgały. Widzę, że kolega z Łodzi. Zapraszam :) Edytowane 25 Maja 2010 przez kajtkozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi