qurim Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Jak w tytule. Z salonu gdzie pracuje znajomy,w Anglii, w nocy 15 października 2009 skradziono 8 sztuk całkowicie nowych motocykli Honda CRF250R. Wiem że UK trochę daleko ale może coś z tego trafiło do PL. Za namiary na te motocykle czeka nagroda 5000GBP. http://mickextanceoffroad.com/news/the-new-bikes-arrive/ Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 (edytowane) To całkiem ciekawa sprawa biorąc pod uwagę plotkę o super tanich CRF250R o których mówiła cała polska, każdy miał je mieć w ofercie a w rezultacie było 7-8 sztuk. Poza tym na zdjęciu widać CRF X a nie R. Przydało by się również opublikowanie numerów VIN skradzionych motocykli. Edytowane 22 Października 2009 przez samson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 (edytowane) A było głośno o tanich CRF w PL? Ja niekumaty w temacie off-road więc nic nie słyszałem. Wiesz coś więcej? O VIN zapytałem ziomka, może podeśle coś. A nie wiem czy X czy R jest na fotkach, dla mnie wszystkie są takie same. :biggrin: Edytowane 24 Października 2009 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 (edytowane) Kilka tygodni temu w Polsce wybuchła wielka burza na temat tanich CRF 250R (w cenie ok 10 000 PLN niższej od salonowej). Każdy z kim się nie porozmawiało "miał do nich dojście". Niektórzy przyjmowali nawet zaliczki na nie. Z tego co wiem 7 czy 8 sztuk dostał salon Hondy z Siedlec i można łatwo się domyślić, że w tej cenie motocykle rozeszły się jak świeże bułeczki. Nie sądzę, żeby to były te same motocykle biorąc pod uwagę kto był w to zaangażowany w Polsce. Jeżeli jednak zdarzyło by się że numery VIN są zgodne to będzie niezła panika w kraju. Edytowane 24 Października 2009 przez samson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Mhm. No ciekawa sprawa. Muszę to zbadać, mało prawdopodobne ale nie zaszkodzi powęszyć w temacie. Nie jestem z kręgów Off-road więc nie będzie łatwo. Jedyny znajomy który latał w zawodach crossowych wyemigrował do UK. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Wystarczy porozumieć się z PZMotem lub organizatorami zawodów amatorskich bądź bardziej profi. Napewno się prędzej czy później znajdą, bo na karcie zgłoszenia do zawodów wpisujesz numer ramy ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Nikt nie wpisuje na zawodach numeru ramy ;-) A na PZM to można liczyć, tylko jak chcesz komuś oddać pieniądze. To jest Polska i tu się kradnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo77 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 No i co z tymi numerami VIN skradzionych CRF?? Kolega ostatnio kupił nówkę to bym mu sprawdził :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 "samson" masz szanse na 5000 funtów,szukajcie a znajdziecie mawiał ktoś tam... Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi