patyk Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 [CIACH] myśle sobie a wroce i sprawdze, zaznaczylem to co nie trzeba i j*b [CIACH] Ano... po co myślałeś? :biggrin: A tak na poważnie to szkoda, zwłaszcza, że zimno się robi n oale może jeszcze śnieg nie zdąży spaść. Życzę powodzenia nastepnym razem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 no zaraz zaraz z tego co wiem - 2 bledy sa dopuszczalne. O co kaman? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilcaster Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 (edytowane) wiem tyle nie zdałem - bywa, innym razem się uda (bynajmniej mam taką nadzieję :P) jak juz nacisnełem na koniec i tak: to wyskoczyło B pozytywny A negatywny coś takiego jest jak same a robisz ze 2 bledy mozesz miec jak 2 kat na raz to 1 blad na A a 2 na B bo na B masz 18 pyt. a na A 6 i dlatego tylko 1 można zrobić Edytowane 26 Października 2009 przez ilcaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi