qba Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 klucz pneumatyczny ;] http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszo Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Jutro powinienem mieć klucz pneumatyczny, a jak mam zablokować kosz sprzęgłowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Cała magia pneumatyka polega na tym że nie trzeba nic blokować :) Przykładasz tyr-tyr i odkręcone:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszo Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Poradziłem sobie z tym problemem wymieniłem ślizgi, łańcuch rozrządu i wszystkie znaki teraz zgrywają się idealnie. Wszystkim dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi