Macblach Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Ja i jeżdżę (byle było sucho...) i się wspieram :biggrin: :flesje: więc jesienna depresja mi obca :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stesiu Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 no to jak zima nam nie straszna to pewnie spotkamy sie 6 grudnia na mikołajach, w zeszłym roku pogoda była wyśmienita :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi_2001 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 no to jak zima nam nie straszna to pewnie spotkamy sie 6 grudnia na mikołajach, w zeszłym roku pogoda była wyśmienita :D a jak ktoś przyjdzie na piechote to zostanie wyeliminowany? :icon_rolleyes: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 na piechote Mikołaje na motocyklach, hehehe. Piesi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 (edytowane) a jak ktoś przyjdzie na piechote to zostanie wyeliminowany? :icon_rolleyes: :biggrin: Po co na piechotę,znajdzie się miejsce na moim :crossy: wibratorze :icon_twisted: Edytowane 20 Października 2009 przez wojtek-rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi_2001 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Po co na piechotę,znajdzie się miejsce na moim :crossy: wibratorze :icon_twisted: wybacz, ale miałabym pewne... obawy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 (edytowane) Dzisiaj paskudna pogoda na jazdę,zrobiłem 10 km i miałem dość ciekaw jestem czy kto z wrocka jeżdził? Trzeba już pełne skóry ubierać i termiki bo inaczej lipa. Edytowane 20 Października 2009 przez wojtek-rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi_2001 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Dzisiaj paskudna pogoda na jazdę,zrobiłem 10 km i miałem dość ciekaw jestem czy kto z wrocka jeżdził? Trzeba już pełne skóry ubierać i termiki bo inaczej lipa. Trzeba jeździć póki zima nie zaskoczy drogowców. Dopiero wtedy będzie lipa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Trzeba jeździć póki zima nie zaskoczy drogowców. Dopiero wtedy będzie lipa :biggrin: Sie ma :crossy: ,sie jeżdzi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi_2001 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Sie ma :crossy: ,sie jeżdzi :icon_razz: wez mnie nawet nie denerwuj :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 (edytowane) wez mnie Dobra,kiedy? :icon_twisted: ps.dzisiaj Opole zaliczone, w termoaktywnej całkiem znośnie,tylko coś mi biło lekko w przednim kole powyżej 160,muszę rozebrać i sprawdzić :bigrazz: Edytowane 21 Października 2009 przez wojtek-rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Ludzie jeżdżą, a mój sprzęt w garażu się marnuje. Kurcze, za długo w pracy siedzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Ludzie jeżdżą, a mój sprzęt w garażu się marnuje. Kurcze, za długo w pracy siedzę... Widzisz jak to jest,ale bez pracy........... :icon_twisted: Ja kupuję dodatkowo w przyszłym tygodniu Suzuki DR 350,to i w Sylwestra przeoram okoliczne pola :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanilla Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 ...ciekaw jestem czy kto z wrocka jeżdził? Trzeba już pełne skóry ubierać i termiki bo inaczej lipa. Wojtek, jak to wspomniałeś "sie ma, sie jeździ" no to się jeżdzi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi_2001 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Widzisz jak to jest,ale bez pracy........... :icon_twisted: Ja kupuję dodatkowo w przyszłym tygodniu Suzuki DR 350,to i w Sylwestra przeoram okoliczne pola :biggrin: to ja chce orac z toba :biggrin: napisz tylko gdzie i kiedy ustawka :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi