PriweR Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 tak jak w temacie Kupię silnik do Hondy CBR 600 F3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Interesuje cię kompletny silnik czy jakieś poszczególne elementy.Kolega posiada taki silnik, ale bez sprzęgła i z uszkodzonym karterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PriweR Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 szukam kompletnego zeby niebylo trzeba przy nim za duzo robic, tylko włożyć i jezdzić, mi w moim wyjebało panewki wkórwiłem sie i zajechałem go do końca aż strzelił z korby, więc przydal by sie kompet, w sumie sprzegło i dekle na uartego można przeżucić. ALe będe rozpatrywał najpierw propozycjie kompletnych silnikow. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi