MARCYŚ Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 plakat imprezy Zostało jeszcze trochę czasu, więc rezerwujcie termin i napychajcie skarbonki. Pozdrawiam serdecznie Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Jak będzie koncert Wu-Tang to dajcie znać :bigrazz: Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajfun Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Jak będzie koncert Wu-Tang to dajcie znać :bigrazz: W naszym kraju to prędzej będzie koncert TwinsKaczorClan :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepomz Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Albo koncert zespołu " ŻUKI ":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 (edytowane) Pepo,czas leci a Ty masz ciągle 19 lat <patrz swój wpis> :bigrazz: Edytowane 10 Listopada 2009 przez colahondax11 Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Za to Tobie Cola leci - już ćwierć wieku mineło co ?? :P hehehe To kto sie wybiera na koncert? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsselzzr Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 :buttrock: a Ty blądyna idziesz? :buttrock: czyba sie wybiore :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Za to Tobie Cola leci - już ćwierć wieku mineło co ?? :P hehehe To kto sie wybiera na koncert? Owszem czas leci i bardzo dobrze,byle do wiosny :bigrazz: Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Ja już bilet kupiłam :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 A dla mnie wołają za duzo kasy wole to do baku wlać. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Kapsel jesli uda mi się dostać bilet to bedę :) A Ty? Dojedziesz z PGRu jakoś ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Raz bylem na Dzemie w Pile i jakos Browar nie jest idealnym miejscem na takie koncerty ( tłumy) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Okazało się, że będę. Tips & Tricks: Gdyby w Pile brakło biletów w Trzciance jest ich jeszcze sporo. Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsselzzr Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 (edytowane) Blond piekności Ty zawsze po trupach do celu.... wiec się zobaczymy raczej :icon_biggrin: Pisałem wyżej że bede...a z tego pgr-u mam CZYM dojechać w porównaniu do miastowych motocyklistek które spedzają cały sezon jako plecaczek :clap: Edytowane 14 Listopada 2009 przez kapsselzzr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 ach te pleaczki. No ja niestety nawet na plecaczka sie nie załapałam :D sezon przezimowany :) To widzimy się na koncercie :) Stawiam Ci browara :D o ile znajdziesz chwile zeby pościemniać z blądyną . ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi