Gość jqr Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 Mam pytanie. Co sądzicie o tym motorku (Aprilia RS 250), czy ktoś używał lub chociaż słyszał coś od znajomych. Szykuje sie zakupu takiego sprzęta, tylko nie wiem czy warto pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 bylo juz troche o tym...poszukaj w archwium.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 napewno warto tylko zależy do czego bedzie Ci słuzył :?: :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Ja słyszałem sporo dobrego i złego o tym modelu. Z uwagi że jest to V to ładnie ciągnie od dołu (oczywiście jak na 250 :) ) i naprawdę niektóre nawet 600ccm nie mają z nią szans. Duzym jej minusem jest spalanie. Przy ostrej jeździe moze sięgać nawet do 15-20l (tak słyszałem). Jesli ktoś wybiera między 600 a 250 to napewno jej cena też bedzie atrakcyjna (1999 rok można kupić już za tokoło 10 tyś. zł). Poszukaj na forum była już o niej mowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Jest to bardzo drogi i bezkompromisowy sportowy motocykl Moglbys nieco rozwinac ta mysl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G_S_F Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2004 pewnie chodzi o to ze we włoszech gdzie młody koleś dostaje pewnie w przeliczeniu na zł 500 kieszonkowego,może sobie pozwolic na utrzymywanie takiego sprzeta a nie kombinacje skąd tu wytrzasnąć kase żeby coś wymienic albo co gorsza za co wlać do baku... moje zdanie jest takie że jest to motor na wewnętrzny włoski rynek dla młodych adeptów sportowej jazdy.Nie żebym miał na myśli ze w polsce niestac ludzi na takie coś bo nie oto mi chodzi,mam nadzieje ze przekaz jest zrozumiały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2004 pewnie chodzi o to ze we włoszech gdzie młody koleś dostaje pewnie w przeliczeniu na zł 500 kieszonkowego' date='może sobie pozwolic na utrzymywanie takiego sprzeta a nie kombinacje skąd tu wytrzasnąć kase żeby coś wymienic albo co gorsza za co wlać do baku... moje zdanie jest takie że jest to motor na wewnętrzny włoski rynek dla młodych adeptów sportowej jazdy.Nie żebym miał na myśli ze w polsce niestac ludzi na takie coś bo nie oto mi chodzi,mam nadzieje ze przekaz jest zrozumiały:)[/quote'] Nie sadze aby ta kwestia byla decydujaca.Osobiscie bylem kilka razy we Wloszech i powiem ci ze jestes w bledzie sadzac ze kazdy dostaje takie kieszonkowe.Owszem jak wszedzie napewno dzieciaki z bogatych rodzin maja sie dobrze , ale Wlochy slyna raczej z biedy a nei dostatku.Wracajac do meritum.Sadze ze koledze chodzilo raczej o typowo sportowy charakter maszyny ( twarde zawieszenie, mocny silnik ) ktory raczej nie sprawdzi sie na naszych wspanialych drogach.Znajac rowniez wloska niedokladnosc przy wykonywaniu ( montazu) moga tez byc problemy z niedorobkami lub wadami produkcji wieloseryjnej.Na koniec zostawaim kwestkie finansowa ( drogie czesci ). PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi