mar124 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam jestem nowy i mam problem licze na wasza pomoc mam mz etz 250 i mam problem z platynkami ponieważ topia sie i motor przerywa i niechce chodzic gasnie liczę na waszą pomoc pozdr mar 124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodyl Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Witam wsadz zaplon elektroniczny i bedzie bez problemu---- jesli zmiescisz to fabryczny GL100 -- możesz też sam taki zrobić po niżej Masz link do schematu http://zaplon.pl.tl/elektroniczny-zap%26%2...95b80e44b529632 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Kondensator OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi