iwan002 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam mam do was sprawę remontuje cbr 600 f2 i napotkałem się na problem a mianowicie motocykle ma taki problem ze na niskich obrotach tak do 5-6 tys nie przyspiesza dobrze ale po przekroczeniu magicznej bariery ciśnie dobrze ja obstawiam na problem z gaźnikami i że trzeba by było synchro zrobić a jakie jest wasze zdanie jakieś inne pomysły dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Sprawdz cisnienie sprezania, dokladne czyszczenie gaznikow na myjce chemicznej lub ultradzwiekowej, potem ustawienie i dopiero synchro. Czy wydech i filtr powietrza z obudowa sa oryginalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwan002 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Sprawdz cisnienie sprezania, dokladne czyszczenie gaznikow na myjce chemicznej lub ultradzwiekowej, potem ustawienie i dopiero synchro. Czy wydech i filtr powietrza z obudowa sa oryginalne ? własnie cisnienie tez podejżewalem i w sumie mialem to w planach tylko czekam na sprzet kurde wlasnie potwierdzaja sie moje obawy . ale mam jeszcze pytanko co do gazników czy do czyszczenia gaznikow potrzebuje jakis specjalny sprzet czy moge to sam zrobic bo o synchronizacji samemu oczywiscie nie ma mowy tego jestem swiadomy. Sprawdz cisnienie sprezania, dokladne czyszczenie gaznikow na myjce chemicznej lub ultradzwiekowej, potem ustawienie i dopiero synchro. Czy wydech i filtr powietrza z obudowa sa oryginalne ? A zapomnialem wydech nie jest orginalny a caly filtr i air box jest orginalny a do tego moto plywa po obrotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Tak jak napisalem, najlepiej zrobic to na myjce. Jezeli obroty plywaja to uklad ssacy jest nieszczelny + zwykle synchronizacja jest potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwan002 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 ogólnie te srodki idzie dostać a gdzie by mi to zrobili taki warsztat motocykolwy czy cos. Szczerze nie chce w ten sprzęt za duzo kasy ładować bo nie przelewa mi sie w domu po prostu lubię to robić, Ale widać że zaje... z ciebie ziomek na prawdę dzięki stary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi