andziafront Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Karta motorowerowa do 125ccm karte ta mozna robic od 16 :!: chyba nawet juz bylo napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Przeczytaj wcześniejsze posty to będziesz wiedział o co chodzi... Tam było pytanie co zrobią z A1 jeśli karta motorowerowa będzie od 15 lat. Więc napisałem ,że k. motorowerowa do 125ccm (to był żart). kumkasz? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalina Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 ja osobiście karte mam już dawno, a co do zmany przepisów to nic o tym nie słyszałam, w ogóle to jest mało nagłośnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 ja osobiście karte mam już dawno' date=' a co do zmany przepisów to nic o tym nie słyszałam, w ogóle to jest mało nagłośnione[/quote'] bo ktoś odkopał przeterminowany temat i zrobiło się zamieszanie :? powinno się to zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 bo ktoś odkopał przeterminowany temat i zrobiło się zamieszanie powinno się to zamknąćracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi