elmoK75S Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 (edytowane) witam serdecznie jestem szczęśliwym posiadaczem bmw k75s 1990 rok produkcji i mam jedno nurtujące mnie pytanie. To że boczna stopka po złozeniu obija o tłumik to chyba tylko i wyłącznie brak gumy osłaniającej ale szczerze problem jest inny a mianowicie denerwujące jest to że nie można tej stopki rozłożyć bo się sama składa muszę zejść z motocykla rozłożyć ją i docisnąć do podłoża motocyklem żeby stał - to dla mnie nienormalne, niewygodne i niebezpieczne. czy może brakuje tam czujnika wyłączającego moto bo wbicu 1 przy niezłozonej stopce. proszę o sugestie.pozdrawiam Edytowane 5 Października 2009 przez elmoK75S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Kuknij sobie w katalog i porownaj jak to u Ciebie wyglada: http://www.mototec.pl/etk.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi