jack_a Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 Witam wszystkich!! Niech ktoś mi powie, jakie zamienniki można stosować w ETZ 250/251. Mam na myśli np. regulator napięcia, przerywacz kierunkowskazów i inne elementy elektryki. Dzięki z góry za pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 czeCo do regulatorów to nie mam pojecia i sam jestemciekaw jakie mozna zastosowac, aco do przerywaczy kierunkowskazów to podejdzie kazdy. Pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 Witam, co regulatora to spotkałem sie z dwoma rodzajami mechanicznych regulutarów, jeden był produkcji polskiej a drugi niemieckiej, a oprócz tego można do Mz założyć regulator elektroniczny..ponoć wtedy nie ma obaw spalenia uzwojenia alternatora. Jak chcesz to sobie wniknij http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ator+napi%EAciaA przerywaczy kierunków do jak wcześniej napisał M@łpa podejdzie każdy ....... Pozdrawiam Hubert :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi