Endriu1987 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Witam Mam taki problem jak nalezy ustawić te zebatki od strony sprzegła w jakiej pozycji maja byc te znaczki bo sa one na 3 tych plastikowych zebatkach i jeden znaczek jest na wałku od biegów? oraz Magneto ma tez znaczki jak je ustawić? Prosze o pomoc moze byc nawet najlepiej rysunek moge wysłac zdjęcie na poczte. Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Więc tak na magnecie przed ściągnięcie trzeba było zrobić znaki teraz masz lipe trzeba zapłon od nowa ustawić :/ A od strony sprzegła metalowa zębatka ta na wale ma poziomą kreske(jest chyba ona na wysokości klina) i plastikowe koło które przychodzi pod tą metalową ma z tyłu znak( jak ją odwrócisz to widać) te dwa znaki musza się zgrywać.Teraz drugi znak który jest juz z przodu tez na tej plastikowej (brązowej) musi sie zgrywać z druga brązowa na wałku wyrónoważającym te znaki musza się zchodzić.Natomiast ta która jest na wałku musi sie zgrywac z tą metalową zebatka wałka wyrównoważającego Nie wiem czy coś zrozumiesz bo ciezko to wytłumaczyć ale ogólnie to musisz patrzeć i wszysko musi się zgrywać.Jest jeszcze zębatka od dozownika ale jej ustawienie jest w serwisówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu1987 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 rozumiem tylko nie moge znalesc na metalowej zebatce tej na wale znaku poziomego wszystkie reszte znalazlem jest znaczek na brazowej na dole i na gorze na walku wyrownowazujacym tez znalazlem na drugiej brazowej tez na bialej plastikowej tez, ale na metalowej tej na wale nie znalazlem ;// tak to rozumiem mniej wiecej ocb.. ocb.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 jest ona na wysokości klina, w sumie to złóż brazową na wale zgodnie z klinem (znak ma sie zgrywać z klinem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu1987 Opublikowano 8 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) http://img25.imageshack.us/gal.php?g=dsc01468q.jpg Zrobiłem to Tak Dobrze? zdjęcia w linku... 1.aha jak zamontowałem sprzeglo to w 1 miescu troszke ciezej sie obkreca? ułoży się to? 2. Jak ustawić Zapłon? 3. Czy Musze kupować Nową Świece, mam swiece na ktorej polatalem moze 2-3 tyg tylko 4. tłok zamontować pierscieniami (zamkami) w strone Gaxnika? 5. miałem iglice ustawiona na jak najwyzej czyli 1 rowek od góry zostawić tak ?? 6. jak wyglada pierwsze odpalenie moto po remacie jakies rady?? Prosze o odp Dzięki Wszytskim. Edytowane 8 Października 2009 przez Endriu1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam2136 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 ad 2 szukasz w serwisowce ile mm przed gmp i ustawiasz ad 4 na tloku masz strzalke strzalka w strone okna wydechowego ad 5 jesli przed remontem chodzil dobrze to tak zostaw ad 6 nie dawaj odrazu w rure jak masz nowy tlok to niech tak pochodzi z 15 min zgas na 30 (niech sie dobrze ostudzi) i tak ze 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi