jurjuszi Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Hej, Generalnie cały kablunek mam do wymiany. Przewody trzeszczą i sypie się z nich zielony syf. Ponieważ mam już ogarnięty garaż, chcę gdzieś w zimie wymienić całe okablowanie wychodzące z wtyczki z ECU. Mam zatem 3 pytania: 1. Jakie kable kupić? Jaki to przekrój? Może kupić grubsze? (szczególnie te idące do cewek i wtryskiwaczy)? Czy ktoś może polecić miejsce, gdzie można kupić różnokolorowe przewody dobrej jakości? 2. Czy da się jakoś wypiąć i wpiąć nowe kable w te jajowate złączki? 3. Czy to ma sens? To znaczy wiem, że lepiej kupić nową wiązkę, ale cena raczej nie będzie miała sensu... pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Najpierw sie bym dowiedział ile nowa wiązka kosztuje Poszukałbym wiązki z używki/rozbitka Jesli juz to przewody montowałbym o takim samym przekroju jak oryginalna wiązka. Tam płyną małe prądy. Nie ma uzasadnienia dla pchania większych przekrojów. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 3 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Najpierw sie bym dowiedział ile nowa wiązka kosztuje Poszukałbym wiązki z używki/rozbitka Też tak myślałem, ale ta moja wiązka jak ją wymontuję też stanie się wiązką z używki... :bigrazz: Boję się, że to może być szmelc. Używkę można znaleźć za 200 - 400 PLN... pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 9 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 No tak czy inaczej, już nie poklekoczę w tym roku :( mam wybite łożysko główki ramy a ponieważ nie chciałem tego na chybcika robić, postawiłem sprzęta na kołkach, zdjąłem lagi, zlałem płyny i powoli rozkładam na części pierwsze. Mam jeszcze ambitny plan - naprawić i przelakierować owiewki... :icon_rolleyes: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brandoo Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Mam jeszcze ambitny plan - naprawić i przelakierować owiewki... :icon_rolleyes: Chetnie zobacze tego Madafaka:) po lakierowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 22 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 ja też :) Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi