Skocz do zawartości

Alpinestars GPS 3 Waterproof vs SMX 4 Waterproof

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Zastanawiam się na zakupem butów Alpinestars GPS 3 Waterproof lub SMX 4 Waterproof. Czy warto dopłacić do tych ostatnich 120zł? Gdyby cena nie grała roli, nie zadawałbym tego pytania. ;)

Pozdrawiam

Tomek

W sklepie Intermotors (z tego co wiem, główny importer Astarsów) Pan sprzedawca odradzał mi kupno SMX4 na rzecz SMX3... Ponoć te czwórki jakieś wyjątkowo nieudane.

W sklepie Intermotors (z tego co wiem, główny importer Astarsów) Pan sprzedawca odradzał mi kupno SMX4 na rzecz SMX3... Ponoć te czwórki jakieś wyjątkowo nieudane.

he, he wyobraz sobie, ze masz sklep i zostala Ci jedna para starych laczkow ( dwa modele do tylu ) ktorych chcesz sie za wszelka cene pozbyc a wlasnie zjawil sie w sklepie swiezak zielony jyk szynka co w lodowce mieszka :icon_mrgreen:

Mam Smx 4 Waterproof i sa zajefajne. W deszczu nie przemakaja a wentylacje czuc.

:crossy:

Edytowane przez ks-rider

he, he wyobraz sobie, ze masz sklep i zostala Ci jedna para starych laczkow ( dwa modele do tylu ) ktorych chcesz sie za wszelka cene pozbyc a wlasnie zjawil sie w sklepie swierzak zielony jyk szynka co w lodowce mieszka :icon_mrgreen:

Mam Smx 4 Waterproof i sa zajefajne. W deszczu nie przemakaja a wentylacje czuc.

Ks-rider, w sklepie nie mieli ani smx-3 ani smx-4, tylko smx-5 i sprzedaży niższych modeli nie prowadzili już w ogóle. Gdyby było inaczej też wzięłabym poprawkę na to, co Pan mówi. Zapytałam, czy między czwórkami a piątkami duża różnica 'jakościowa' jest, to odpowiedział, że tak. Za to między trójkami a piątkami nie i szczerze poleca trójki zamiast czwórek. Mimo, że go o te smx-3 nawet nie zapytałam i nie brałam wcześniej pod uwagę kupna tego modelu.

Edytowane przez ajriszkofi

ku*wa, ku*wa, ku*wa. KS po raz chyba setny powtrzam Ci ze SWIEŻAK piszę się w ten sposób!!! Czy Ty się nigdy nie nauczysz i całe życie masz zamiar te byki walić??

he, he nastepnym razem uzyje slowa

Frischling :icon_mrgreen: