acid_toxin Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 (edytowane) Witajcie, temat może godzi w podział forum ale w dziale sprzedam dotarłby do mniejszej ilości osób, a przecież nikt nie wchodzi do działu sprzedaż szukając pralki (wydaje mi się, że więcej osób potencjalnie :) szukających pralek wchodzi do działu przy piwie :) Do rzeczy, jeśli ktoś z Was (lub z Waszych znajomych) potrzebuje takiego sprzętu. link do aukcji Jest to aukcja charytatywna, wystawiona przez fundacje Duae Rotae, wspierającą poszkodowanych w wypadkach motocyklistów i ich rodziny. Normalnie ta pralka kosztuje >2000zł. Aukcja jest dla Lizy "Liseny", która miała wypadek na Hondzie NX 650 Dominator w październiku 2007 roku. Dochód ze sprzedaży zostanie przekazany na operacje - rekonstrukcje więzadła krzyżowego przedniego. Dziękuję za uwagę :bigrazz: Edytowane 25 Września 2009 przez acid_toxin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malvina Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Lekki off, co z Liseną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Malvina napisał: Lekki off, co z Liseną?? U mnie pomału do przodu, czekam na kolejną operację :} Potem ma być wszystko ok :} Pozdrawiam i dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Jeździłaś gdzies w tym roku? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 jareckiz napisał: Jeździłaś gdzies w tym roku? :lalag: Niestety nie jeździłam od października 2007, tylko jako pasażer, ale b mało :} Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Powodzenia, zresztą widziałem Cię w CMSie :) Sam jestem 8 tygodni po takiej operacji i gdyby nie deszcz, to pewnie bym dziś pojeździł. W przyszłym sezonie już sobie na bank polatasz :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco27 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Lisena napisał: U mnie pomału do przodu, czekam na kolejną operację :} Potem ma być wszystko ok :} Pozdrawiam i dzięki. Hej! Zycze ci szybkiego powrotu do zdrowia oby noga była tak sprawna jak przed wypadkiem ps.wiem co przezywasz i jaki bol musisz znosic Ja od 3 misiecy dochodze do siebie po złamaniu rzepki Niby tylko złamałem rzepke(na moim kochanym moto)ale mam tyle problemow z noga ze czasem sie zastanawiam kiedy bede chodził normalnie i czy wogole Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 coco27 napisał: Hej! Zycze ci szybkiego powrotu do zdrowia oby noga była tak sprawna jak przed wypadkiem ps.wiem co przezywasz i jaki bol musisz znosic Ja od 3 misiecy dochodze do siebie po złamaniu rzepki Niby tylko złamałem rzepke(na moim kochanym moto)ale mam tyle problemow z noga ze czasem sie zastanawiam kiedy bede chodził normalnie i czy wogole Pozdrawiam Dzieki dzieki :} Niestety wiem troche o bolu i tego typu rozmyslaniach.. W tym miesiacu mijaja 3 lata od wypadku, pod koniec pazdziernika mam juz czwarta operacje.. Kolorowo nie jest, ale trzeba myslec pozytywnie :} U Ciebie tez bedzie wszystko ok, trzymaj sie :} Powodzenia i pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi