smoq73 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Czy szybka od kasku RF1000 (amerykańska wersja XR1000) ma antifog na swojej wewnętrznej powierzchni? Domyślam się że ma, gdyż u nich pinlock nie może być sprzedawany bo nie uzyskał homologacji. Czy taka szybka będzie pasowała do mojego XR1000? Chodzi o to, że chetnie pozbędę się pinlocka, dla wygody uzytkowania, ale na pewno chcialbym miec antifoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Pasowac bedzie napewno, co do antifoga to nie wiem. Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq73 Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Pasowac bedzie napewno, co do antifoga to nie wiem. Pozdrawiam Czy ktoś ma RF1000 albo innego amerykańskiego shoeia? Bardzo mnie interesuje kwestia antifoga, jest czy nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Czy ktoś ma RF1000 albo innego amerykańskiego shoeia? Bardzo mnie interesuje kwestia antifoga, jest czy nie jest? z tego co wiem to jest ale mało skuteczny, jak nie bedziesz wymieniał szybk to jest nawet zacny preparat niby do szyb samochodowych (anti fog coś tam,,,,) ale jest skuteczny pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Mam srebrną szybę do RF1000, nie ma na niej pinlocka ani antifoga. Paruje już przy dużej wilgotności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daktyl Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Potwierdzam, mam kask shoei RF 1000 i nie ma tam ani pinlocka ani anitifoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq73 Opublikowano 24 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 W RF masz szybkę i to Ci wystarczy. Chcesz antifoga kup szybkę od XR, albo zrób sobie sam, bo to proste. Zrobienie antifoga, w sensie pinlocka moze i jest latwe, ale ja chcialbym sie pozbyc tego pinlocka. To ciagle sie wykrzywia dzieją się cuda. Specjalnie kupilem kask schubertha R1, on ma szybkę pokrytą antifogiem, ale niestety jest dla mnie za mały, a to najwiekszy schuberth, inne modele max rozmiary w ogole mi na glowe nie wchodzily. Z kaskow na mój łeb wchodzi tylko wyłącznie xr1000 3xl i dlatego zastanawialem sie nad blizniaczym amerykanskim RF i mialem nadzieje ze skoro nie ma pinlocka to moze ma pokrycie antifog, no i niestety tu zonk. Dzieki bardzo za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Swoją drogą, ciekawe czy nowy pinlock od XR-1100 będzie pasował do XR-1000 i RF-1000. Może to rozwiąże problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi