gajos Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 Witam! Moglby mnie ktos poratowac jakimis dokladnymi zdjeciami/rysunkami/instrukcjami do Jawki mustanga??? We wrzesniu rozebralem jawe na czesci pierwsze, tylko skrzynie biegow oszczedzilem :).Wszystko wyszlifowane czeka na malowanie a potem czeka mnie skladanie.Chcem zeby moje moto jak najbardziej przypominalo oryginal dlatego potrzebuje dokladne zdjecia/rysunki. Na chwile obecna najbardziej potrzebuje zdjecie podnuzka(najlepiej fota calego spodu silnika).Poprzedni wlasciciel duzo kombinowal i teraz jakos nie bardzo wszystko pasuje do siebie :) Z gory wielke dzieki. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 Mam na kompie całą serwisówkę do jawki (po czesku)Niestety niemam teraz żadnego wolnego serwera, więc daj e-mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 kup ksiazke "obsluga i naprawa motorowerow romet"czy jakos taktaka zolta ksiazeczkawiekszosc w miare czytelnych schematow tam jestjak nie pamietasz jak bylo to mozesz miec i tak problemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_P Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 kup ksiazke "obsluga i naprawa motorowerow romet" No wlasnie najlepij jak bys ,ja kupil ja tez ją mam i silnik od jawki skladalem z zamknietmi oczami :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcbigfoot Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Mam na kompie całą serwisówkę do jawki (po czesku)Niestety niemam teraz żadnego wolnego serwera, więc daj e-mail.Poniżej masz linka do instrukcji do Jawki on-linehttp://tomi.sm.pl/jawa50/Jawa50/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi