oociep Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Mam problem z gaznikiem w CR 125 2007 przy jezdzie z wezyka leci mi paliwo a druga sprawa za wolno mi spada z obrotow.Slyszalem ze mam zle ustawione poziom paliwa czym to sie reguluje .Dostane gdzies schemat tego gaznika gdzie moge zobaczyc gdzie sie znajduje zawor iglicowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Za wysoki poziom paliwa jest spowodowany wlasnie zaworkiem iglicowym. Jesli cieknie to znaczy ze przepuszcza. Do wymiany zaworek z gniazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Może też być ustawiony za wysoki poziom paliwa w komorze i wystarczy tylko wyregulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Troche zle sie wypowiedzialem. Jesli zawiesi Ci sie zaworek, jakis paproch wpadnie i go podpiera to zalewa gaznik - stad paliwo leci przelewem. Rozbierz i wyczysc go. Moze cos wpadlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi