medyk88 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 W związku ze zbliżającym się przymusem wymiany zestawu napędowego postanowiłem pofestynić (takie nowe słowo) i poszukać kolorowego łańcuha ew zembatki (widziałem takie coś na wyścigach endurance). Większość ludzi ma złote, a ja chciałbym niebieskie - ot kaprys. Jakby ktoś miał jakies namiary na sklep/dystrybutora/sprzedawce to bardzo proszę o jakieś info/telefony/linki pozdrowieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 nie wiem czy robią inne łańuchy niż złoty (D.I.D), to są najmocniejsze łanuchy i są dosc drogie o zebatkach kolorowych poza KTM nie slyszalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 widziałem też na jednym motku z anglii (K1), może AFAM bedzie miał...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theBald1 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 EK Enuma Chain takie robi, tylko sobie musisz znaleźć dystrybutora w Polsce :D Na allegro są, ale jakieś zwykłe, może mają dojścia do kolorów. http://www.ekchain.com/color.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 EK Enuma Chain takie robi, tylko sobie musisz znaleźć dystrybutora w Polsce :D Na allegro są, ale jakieś zwykłe, może mają dojścia do kolorów. http://www.ekchain.com/color.htm o to mi chodziło :clap: dzięki serdeczne :notworthy: bede dopytywał :icon_mrgreen: znalazłem z firmy AFAM zatem miodzio pozdrowieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 20 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Jeszcze RK robi takowe. podziękował :clap: będzie szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi