Gość pawel007 Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 To zaczne może od kilku słów o sobie: Nazywam sie Paweł, 18 lat, właśnie jestem w trakcie robienia prawka A i B, przedtem miałem skuter (Peugeot Vivacity) oraz 2 motorowery (Rieju Drac RR oraz Derbi Senda R) wszystko o pojemności 50ccm, jestem własnie w trakcie wybierania jakiegos motocykla, lecz z powodu młodego wieku i braku doświadczenia na dużych sprzętach licze na pomoc specjalistów ;-) motorki ktore biore pod uwage to uzywane enduro/nakedy nakedy:gs500yamaha fz6 enduro:ktm lc4 640ktm dukemz baghirahusaberg fchusqvarna tehonda crfkawasaki klxktm excsuzuki drzyamaha wr Niektore z propozycji sa mocno egzotyczne, moze i torche za mocne lub za drogie jak na pierwszy raz, mi glownie chodzi o to ktory z nich waszym zdaniem jest najlepsza propozycja na pierwszy ''duzy'' motocykl, pod wzgledem cenu uzywanego, ceny utrzymania, awaryjnosci, mozliwosci, tracenia na wartosci. Serdecznie dziekuje za wszystkie posty i zycze powodzenia w :flesje: , moze latem pojezdzimy razem lub spotkamy sie na jakims zlocie =D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel007 Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 jezeli do ww. listy macie cos do dodania lub usuniecia to piszcie smialo czego brakuje lub co tu kompletnie nie pasuje. Pozdrawiam Paweł ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 ja bym z tego wszystkiego radzil GS500...bo te enduraki to troche za mocne wydaje mi sie...jeszcze moglbys dodac do peirwszej grupy CB500 albo ER-5... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr00bY Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Do nakedów dodałbym Honde NTV650. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Ja nie proponuje żadnego większego Enduri niz DR 350 czy inne tej klasy pojemnościowej.Większe enduro nie wybaczaja błędów początkującym i są dość wysokie.Z nakedów myśle że bobrze nadają się sprzęty typu ER 5 CB 500 itp. A najlepiej na pierwsze moto wyblać poczciwą MZ - nauczysz się na niej troche techniki motoryzacyjnej itdA jak się wyłożysz to koszty napraw też nie sa duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi