Titi Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 (edytowane) To w radomiu nawet jednego sprawiedliwego nie ma? Dla takich jak ty niema :flesje: Radom to miasto pisane z bardzo wielkiej litery! :buttrock: Edytowane 12 Września 2009 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Radom - miasto twojej szansy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 (edytowane) Fajny klimat w tym temacie. Właśnie to mi się podoba na tym forum: 17 postów i żadnej konkretnej odpowiedzi na zadane pytanie.Moderator zaspał???? Sorry za OT. Edytowane 13 Września 2009 przez Toolman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Właśnie to mi się podoba na tym forum: 17 postów i żadnej konkretnej odpowiedzi na zadane pytanie.Moderator zaspał???? A co, masz parcie na władzę ? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Że wam się chce pierd.....ić od rzeczy. Yuby na morderatora,znaczy moda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Jak was ,ateiści zobaczę na Jasnej Górze,to wam wentylki od kół pozabieram.Jak mi Bóg miły!Zwłaszcza tym z radomia!Będziecie pchać a co, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Jak was ,ateiści zobaczę na Jasnej Górze,to wam wentylki od kół pozabieram.Jak mi Bóg miły!Zwłaszcza tym z radomia!Będziecie pchać a co, Jerzyk ,jak Cie poproszę to przywieziesz mi moherowy kask z Częstochowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Fajny klimat w tym temacie. Właśnie to mi się podoba na tym forum: 17 postów i żadnej konkretnej odpowiedzi na zadane pytanie.Moderator zaspał???? Sorry za OT. nie - miał chrzciny córki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 nie - miał chrzciny córki :D Gratuluje. Nieobecność usprawiedliwiona :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 14 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Jerzyk ,jak Cie poproszę to przywieziesz mi moherowy kask z Częstochowy? Zajc,masz załatwione.Podaj tylko swój rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 14 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 57cm :biggrin: Yuby,ja pytam o obwód głowy zajca,a nie o twój obwód klaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 14 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Ja nie mam klaty.... No przecież wiem.Ale po co ci mocher?Będziesz w nim spał zamiast w łóżku? To w radomiu nawet jednego sprawiedliwego nie ma? Dla takich jak ty niema :flesje: Radom to miasto pisane z bardzo wielkiej litery! :buttrock: aaa!zobaczyłem u ciebie i tak napisałem.w końcu to twoje miasto,jak piszesz z małej,to ja nie chcąc popełnić błędu,szanuje twoje uczucia/co do miasta radom/i też tak napisałem.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 (edytowane) Jerzyk, pomódl się przy okazji o shift i spację. :icon_twisted: pzdr Edytowane 14 Września 2009 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 14 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Jerzyk, pomódl się przy okazji o shift i spację. :icon_twisted: pzdr No widzisz sam, do czego modlitwa może posłużyć,jak się modlę,to mam,jak nie to nie.Cholerne komputery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 No widzisz sam, do czego modlitwa może posłużyć,jak się modlę,to mam,jak nie to nie.Cholerne komputery Oj jerzyk-chyba ostatnio o przecinki się modliłeś, bo obrodziło :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi