edzio Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 udało znależć pożądny materiał na uszczelki klingielit grubość około 0,4 mm powleczony grafitem wzmocniony wewnątrz siatką z cienkiego drutu uszczelki z niego są wielorazowego zastosowania nadaje sie pod cylindry pod wszelkiego rodzaju dekle i pomiedzy kartery jesli producent przewiduje tam uszczelke a nie sylikon finansowo wychodzi dużo taniej niż orginalne uszczelki np arkusz 1m x 1m 80pln a z takiego arkusza wyjdzie bardzo dużo uszczelek .Osobiście robiłem remont kapitalny vt750c z 1983 uszczelki z tego klingielitu zachowują się wyśmienicie i w dupie mam ich oryginalne uszczelki zainteresowanym w potrzebie moge załatwic również mniejsze kawałki Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropelka_350 Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 czescjak masz mozliwosc to daj namiary gdzie mozna dostac takie coś, a na pewno się przyda zwlaszcza ze sa takie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 21 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 mogeę wysłać pocztą za pobraniem Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 Czy masz tylko tą jedną grubosć-0,4mm? Czy kawałki grubszego trochę tez byś znalazł? Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 troche drogo za ten klingieryt :|a mialbys grubosci 1mm taki zbrojony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 21 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 mam tylko taki cienki a co do ceny mozemy sie potargowac zawsze zlozyc na sylikon podwujnie Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Ktoś tu chce na nas (bohaterach) biznes zrobić...Śmierdzi mi to kapitalizmem :) To gdzie mam wpłacić kase?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi