KUBAS007 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 hmmm nie wiem może się myle ale chyba w internecie jest przekonanie że DT poleci po odblokowaniu więcej niż 80km/h osobiście miałem 2 DT 80 ten co teraz mam jest 3 i wszystkie jechały równe 80km/h dyfuzor tez mam rozcięty końcówka giannelli i wielki ciul z tego jest jak i tak jedzie 80km/h.Nie spotkałem jeszcze DT żeby jechał ponad 80km/h słyszałem tylko opowieści typu : znajomy mojego taty księdza ma taka i jedzie 110km/h Nie znaojomy mojego taty ksiedza tylko np moja jedzie 110.. Z lekkim przelozeniem na przyspieche( dwa zeby wiecej z tylu). JEsli jedzie 80 To ja dalej twierdze ze jest do blokada na CDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) poszperalem troche, i co sie okazalo, znalem poprzedniego wlasciciela :D i tak, ra DT ma przelozenie na max na przyspieszenie, przod jak najmnisjszx, a tyl jak najwiekszy...bo przed zmianą opon na brighstony jeździł na oponach Mitasa do motocrossu(C-18 i C-19) i na oryginale był total muł do tego, to tylko dt i ma tylko 10 koni i maly moment, wiec nie ma sily uciagnac wincy to jest ta, nie ? Tyko obszyte siedzienie, zmieniony przedni błotnik i opony itp. http://img43.imageshack.us/img43/9936/dscn0166t.jpg (stara fotka) Ostatnio zmienione opony na oryginały od DRZ (mojej :D) więc wiadomo...szerokie kapcie enduro.... Ta DT na tym przełożeniu na 10000% WINCY nie poleci btw.- na oryginalnym leciała 90 Edytowane 11 Września 2009 przez lionix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Jak by nie było to ta, rzeczywiście sporo zmienione, teraz wiem czemu ma tak cholernie krótkie biegi. Chociaż wiem że na tych przełożeniach więcej nie wycisne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi