Jaszczur2 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Witam serdecznie :smile: Jak powszechnie wiadomo XR'ki są chłodzone powietrzem/olejem. W związku z tym dobrze byłoby wiedzieć jaką ten olej ma temperaturę.. W sieci można znaleźć szereg wskaźników temperatury oleju. I tak do XR 600 / 650 nie ma problemu. np.: http://www.allegro.pl/item731613213_czujni...ju_silnika.html Wkręcany zamiast bagnetu w ramę. Pytanie moje jest takie: Czy bagnet xr 600 / 650 jest taki sam jak w XR 400? Bo do 400 nie ma nigdzie takiego wskaźnika :/ może ktoś podałby wymiary jak to wygląda w 600 lub 650 ja pomierzę w 400 i porównamy :wink: Byłbym bardzo wdzięczny :notworthy: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 przypomnij mi sie jutro na gg albo maila , to ci powiem jaki jest w 600 Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adimoto Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Hmm a po co ci wogule taki czujnik ??? ja jeżdźe od 1,5 roku na 400 i niemam zadnych problemów a jeżdźe po kazdym rodzaju nawierzchni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 to nie tyle czujnik co wskaznik, czujnik mógłby odpalac np. wentylator, a w tym wypadku jedynie moze informowac kierownika by ograniczył pałowanie ja tez tego nie mam i nawet w upały podczas katowania na niskich biegach w lesie nic sie nie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi