Skocz do zawartości

Lokalne wyjazdy

Sihaja
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja odpadam. Kolanko dalej napieprza a poza tym muszę doprowadzić fordzika do wyglądu akceptowalnego przez większość społeczenstwa - bo obecnie ma kolor brązowo-błotnisty, z przelewającym się błotem przez halogeny, zwisającą trawą z podwozia i zderzaków oraz kilogramami ziemi wszędzie gdzie się da;)

http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia

• 4 tygodnie później...

Hej,

Mam do Was Krakowiaków małą prośbę,

Byś może w weekend wpadnę do Krakowa, zabrać kumpelę na małą przejażdżkę.

Tak zerknąłem na mapę i wyznaczyłem sobie kilka fajnych miejsc by je odwiedzić.

traska wygląda tak:

http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...175,4.22699&z=9

Potrzebuję informację, czy niema jakiś dużych remontów na drodze, jak z ilością samochodów w soboty/niedziele oraz jak z jakością asfaltu - latanie po dziurach, bądź z łaty na łatę średnią mi sprawia frajdę ;) - No ale może trasa taka fajna, że powinienem przeboleć asfalt 3 kategorii

Jeżeli też znacie jakieś ciekawe miejsca na trasie, to możecie dać znać, jakieś fajne widoki, bądź ciekawe miejsca ;)

Z góry dzięki za pomoc :-)

Pozdrawiam

Piotrek

najgorszym odcinkiem na tej trasie jest przełęcz krowiarki, czyli przejazd sucha - zubrzyca: cała przełęcz ma nawierzchnię od lat czekającą na remont, a teraz na dodatek porytą przed położeniem nowego dywanika (remont się zaczął z obu stron, ale jeszcze nie dojechali do winkli - jedzie się tragicznie). tak przynajmniej było parę tygodni temu. taka sobie jest też nawierzchnia na odcinku ze skawiny do kalwarii, ale bez przesady - typowa polska na bocznej drodze

natomiast ruch największy masz w niedzielę wieczorem zakopianką na kraków - zawsze. poza tym spokojnie

co do polecanych miejsc i tras - zapraszam do czytania na motogen

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

• 5 tygodni później...

Ja to dopiero na wiosnę :( popsute kolanko uniemozliwia jazdę :( aczkolwiek postep jest bo mogę się już poskładać na moto :) tyle, że dłużej jak 10 minut bym z noga tak nie wytrzymał :(

http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia