bigboykr Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Ja odpadam. Kolanko dalej napieprza a poza tym muszę doprowadzić fordzika do wyglądu akceptowalnego przez większość społeczenstwa - bo obecnie ma kolor brązowo-błotnisty, z przelewającym się błotem przez halogeny, zwisającą trawą z podwozia i zderzaków oraz kilogramami ziemi wszędzie gdzie się da;) Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Hej, Mam do Was Krakowiaków małą prośbę, Byś może w weekend wpadnę do Krakowa, zabrać kumpelę na małą przejażdżkę. Tak zerknąłem na mapę i wyznaczyłem sobie kilka fajnych miejsc by je odwiedzić. traska wygląda tak: http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...175,4.22699&z=9 Potrzebuję informację, czy niema jakiś dużych remontów na drodze, jak z ilością samochodów w soboty/niedziele oraz jak z jakością asfaltu - latanie po dziurach, bądź z łaty na łatę średnią mi sprawia frajdę ;) - No ale może trasa taka fajna, że powinienem przeboleć asfalt 3 kategorii Jeżeli też znacie jakieś ciekawe miejsca na trasie, to możecie dać znać, jakieś fajne widoki, bądź ciekawe miejsca ;) Z góry dzięki za pomoc :-) Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 najgorszym odcinkiem na tej trasie jest przełęcz krowiarki, czyli przejazd sucha - zubrzyca: cała przełęcz ma nawierzchnię od lat czekającą na remont, a teraz na dodatek porytą przed położeniem nowego dywanika (remont się zaczął z obu stron, ale jeszcze nie dojechali do winkli - jedzie się tragicznie). tak przynajmniej było parę tygodni temu. taka sobie jest też nawierzchnia na odcinku ze skawiny do kalwarii, ale bez przesady - typowa polska na bocznej drodze natomiast ruch największy masz w niedzielę wieczorem zakopianką na kraków - zawsze. poza tym spokojnie co do polecanych miejsc i tras - zapraszam do czytania na motogen jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Planuje ktoś polatać w ten łikend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Ja to dopiero na wiosnę :( popsute kolanko uniemozliwia jazdę :( aczkolwiek postep jest bo mogę się już poskładać na moto :) tyle, że dłużej jak 10 minut bym z noga tak nie wytrzymał :( Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi