Rocks Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Ja też czekam, jeszcze godzina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 A wiesz jak te koła zębate ładnie gwiżdzą? ;) U mnie raczej miauczą jak w****na puma :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocks Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Nadeszła wiekopomna chwila. Na allegro w obawie przed mym gniewem, nikt nie odważył się zalicytować. Czarno czekoladowa perła, czysty seks w układzie V i wykończenia zdobione krwią dziewic. To będzie należeć do mnie. Świat spłynie złem. BUAHAHAHAHAHAHA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Czyli kupiłeś vtr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Madafakajoł! Gratki :flesje: Ku*wa, ale gaducha :biggrin: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Łeee i pozamiatane :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Gratuluje moto, ale moim zdaniem na turystyke to kiepski wybór. Moto żre benzyne jak dzik szyszki. Natomiast VFR to całe moje życie. Kiedyś jezdziłem na starej Rc24 z 88r i na przyspieche z miejsca złykałem Fireblade'a z 99r. :) A na swojej Rc 36 z 90r. z pasażerem z 6-biegu przy 45km/h zbieram sie płynnie:) Pali jakieś 5,3 w trasie. Wadą jest to ,że jak waliłem 300km non stop z przerwą na tankowanie to tyłek bolał i ogole :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 (edytowane) W VTR używanej do turystyki to jedynie może przeszkadzać mały zasięg, ale tak to moto jest wygodne i ma dobrą pozycje za kierownicą. Ja nie narzekałem i latałem w trasy bez problemu. Choć to bez porównania do wygody jaką oferuje VFR, ale to juz całkiem inne moto. Edytowane 12 Września 2009 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi