Rocks Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Thundercat czy VFR 750 RC 36. Kwota: ok 8000-9000 Wzrost: 190cm Przeznaczenie: szybka seksturystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Przeznaczenie: szybka seksturystyka pozbyles sie zony ?? Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocks Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 A ona w czymś przeszkadza? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Thundercat czy VFR 750 RC 36. Kwota: ok 8000-9000 Wzrost: 190cm Przeznaczenie: szybka seksturystyka Thundercat w trasie ginie jak kloc w muszli :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 (edytowane) Ciężka sprawa....i jedno i drugie wygodne i w trasach sie sprawdza. Niemniej Honda jest mniej obsługowa, sa zdania że silnik jest nie do zabicia :) I co preferujesz, czy r4 czy V4. Thundercat jest lżejszy , podaja 223kg gotowy, podczas dla vfr to 240kg wiec jest duzo ciezsza (dane z netu). Mi osobiscie bardziej V pasuje, z racji wiekszego dołu, nie ma tego przeskoku mocy, że moto poniżej 5 tys nie jedzie jak ma to miejsce w rzędówkach. EDIT - zapomniałem najważniejszego. Co Honda, to Honda. Edytowane 6 Września 2009 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 A ona w czymś przeszkadza? ;) ponoc z ZZR w czyms przeszkadzala :P ale spoko nie o tym temat ;) a w moim odczuciu wydaje mi sie ze z Vfry bedziesz zadowolony :D Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocks Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Jak to ginie w trasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Jak to ginie w trasie? Mało mocy, mało momentu, no chyba że będziesz preclował 120km/h jak tak to moto OK, ale z sexturystyką nie ma to nic wspólnego.... W mojej opini, a motocyklem tym jakis czas jeździłem do szybkiej sexturystyki się nie nadaje. Jest zwyczajnie za słaby. Przynajmniej dla mnie. A poza tym szybko się nudzi :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Mało mocy, mało momentu, no chyba że będziesz preclował 120km/h jak tak to moto OK, ale z sexturystyką nie ma to nic wspólnego.... wytlumacz mi tylko jaka predkosc jest nie preclowa?? i co masz na mysli mowic trasa?? :P Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 wytlumacz mi tylko jaka predkosc jest nie preclowa?? i co masz na mysli mowic trasa?? :P Prędkość preclowa to taka, gdy w trasie wyprzedza Cię osobówka, tudzież czopek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Prędkość preclowa to taka, gdy w trasie wyprzedza Cię osobówka, tudzież czopek. no to mnie uspokoiles :P ja puszczam przodem tylko jak mysle zo to radiowoz :D Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Mało mocy i momentu, jak to w rzedowej, niewysilonej 600'tce :] Bierz vfr a na pewno bedziesz zadowolony - ręczę Ci za to. Za ta kase co napisałeś to wyrwiesz juz egzemplarz rc36 II, wiec po modernizacji - Inne plastiki, zegary itp. i z nowszego rocznika.Powtorzę sie jeszcze raz, ale VFR to Honda, kolego :P Chyba że sie uprzesz na rzędówke, a chcesz zeby to jakos jechało to rozejrzyj sie za Yamaha Thunderace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Mało mocy i momentu, jak to w rzedowej, niewysilonej 600'tce :] Bierz vfr a na pewno bedziesz zadowolony - ręczę Ci za to. Za ta kase co napisałeś to wyrwiesz juz egzemplarz rc36 II, wiec po modernizacji - Inne plastiki, zegary itp. i z nowszego rocznika.Powtorzę sie jeszcze raz, ale VFR to Honda, kolego :P Chyba że sie uprzesz na rzędówke, a chcesz zeby to jakos jechało to rozejrzyj sie za Yamaha Thunderace. No Ace by był już lepszy, ale z tą Hondą to się Arni nie wychylaj tak bo oni już montują motocykle w Chinach, wystarczy poczytać: http://forum.motocyklistow.pl/Pijak-olejowy-t118076.html ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Wiem, wiem. Wpadka jak cholera...no ale ,zdarza sie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocks Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Nie jeździłem Vką, chętnie bym spróbował. Jeśli to faktycznie lepsze od thundercata... A teraz thunderace? Mało tego na rynku jak patrzę. Czy dalej VFR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi