pietrucha77 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Hey Za tydzień zaczynam urlop i w końcu mam zamiar oblecieć nasze latarnie morskie.Takie małe tour de latarnia. Zawsze marzyłem o zwiedzeniu całego wybrzeża . Jade suzi VX800 . Start w Swidnicy do miejscowości Piaski koło Krynicy Morskiej pod ruska granica , przelot najdłuższym molem na Hel i dalej hen... na zachód do Świnoujścia. Zajmie to około 5-7 dni, noclegi raczej na kwaterach . Jeśli ktoś ma czas i chciałby się dołaczyć -zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 masz jakieś namiary na kwatery, czy tak na chybił trafił? zostało mi 3 tygodnie urlopu, a tu coraz krótszy dzień... może..? ;) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrucha77 Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Teraz albo ... na wiosnę, cieplej już nie będzie a dzień coraz krótszy. Pierwszy nocleg uzgodnię wcześniej , reszta to spontan- gdzie się zatrzymam będę szukał.Nie powinno być z tym większego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 urlop zaklepany. żeby było zabawniej, od piątku mam plan być u Bubera :icon_mrgreen: znasz jakiś hostel w świdnicy, albo jakąś inną przyzwoitą cenowo miejscówkę z miejscem do zaparkowania kanapy? TIA jeszua Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi