api Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Witam szanownych forumowiczow! Pojawił sie problem w mojej hondzie mb8 a mianowicie podczas ruchu kierownica w lewo bądź w prawom przednie kolo niejako skręca z opóźnieniem a czasem bardziej niż powinno... co z tym? nie wiem... lagi są proste, łożyska w kole nowe, polki podokrecane... nie wiem co jest tego przyczyna wiec proszę o pomoc. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Łożyska główki ramy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
api Opublikowano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 lecz i owe lozyska tez nie wykazuja sladow zuzycia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 sprawdź ciśnienie w kole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
api Opublikowano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 jest ok, ciśnienie w kole sadze, ze w tym przypadku nie ma nic z tym wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 niech ktoś weźmie przednie koło między nogi i trzyma a Ty poruszaj kierownicą i przyglądaj się gdzie jest luz :lalag: Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
api Opublikowano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 okazalo sie ze lozyska glowki ramy... eehhh, 200 pln w plecy. :banghead: Dzieki Panowie! :icon_biggrin: temat uwazam za zamkniety :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi