b182 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Witam. Chce kupic RM-a z 98 roku. Co sądzicie o tym motocykllu. To czy może lepiej Yamahe YZ KX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Witam. Chce kupic RM-a z 98 roku. Co sądzicie o tym motocykllu. To czy może lepiej Yamahe YZ KX Kup co będzie w lepszym stanie nie zwracaj zbytnio uwagi na markę bo w podobnych rocznikach zaawansowanie konstrukcji też było podobne więc te motocykle może tylko ciut różnią się parametrami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adoado0 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 (edytowane) Jak bys celowal w YZ to od roku 99. Nie dlatego,ze ja mam taka tylko dlatego ,ze w tym roku wprowadzono zupelnie nowy silnik,ktory jest w zasadzie w modelach produkowanych do teraz ( oczywiscie z jakimis tam drobnymi zmianami ). No ale uwazaj bo sprzedawcy czesto oszukuja i zamiast 98 podaja rok 99 lub 00. A co do mojej opini o tym moto - mojemu leci juz u mnie 4 rok i nie moge powiedziec na nia zlego slowa ;] Edytowane 5 Września 2009 przez adoado0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi