Avi Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Bardzo podobają mi się Wasze w większości wyważone wypowiedzi :bigrazz: Marrio, bez herezji prosze. Gdyby było to porównanie, a nie tylko "gdybanie" musiałbyś spłonąć na stosie :cool: Decydując się na takie malowanie, wiedziałam, że może wzbudzać kontrowersje i skrajne opinie. A gdybym wiedziała co mnie czeka od strony mechanicznej, w życiu nie podjęłabym się jego remontu. Sezon co prawda mam prawie w plecy, ale teraz już nic mnie nie powstrzyma :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 slicznie podkreslona kobiecosc :) Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malvina Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Ale narobiłaś!! Teraz to nie Bandyta będzie bzykał wszystko wkoło, ale wszystko wokół będzie bzykać kwiecistego Bandziora!! Mało Ci było owadów na szybce od kasku :icon_razz: ?? A tak serio: wielkie graty za odwagę i konsekwencję w wyrażaniu własnej kobiecości, choć samo matowienie to raczej średnio babski sposób na gładkie dłonie :biggrin: Pełna uznania, całuję Bandziora w jego kwiat i chylę czoła przed Rider'ką :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Bardzo ładny, mialem okazje obejrzec na służewcu z bliska:) kto nie widzial niech zaluje. Pozdr. Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Fajny i bardzo indywidualny i chyba o to chodzi... :) pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avi Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Teraz to i ja mogę sobie na niego tylko popatrzeć... Nie chcieli mi zagipsować kolana pod odpowiednim kątem, wiec ten sezon mam już z głowy :banghead: Malvina, racja - robale przyklejają się jak cholera. Tej opcji nie przewidziałam. Ale za to mam ubaw z opowieści kolegi małżonka, bo kiedy na nim czasem pomyka to każdy go traktuje jak dużą kobietę (ale całkiem zgrabną w skórzanym kombinezonie :biggrin: ) Trzymajcie kciuki żeby mi się kolano dobrze zrosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Zaje... sty :) Wyszło super i jest się czym chwalić :) Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi