Anarch Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 przed chwila przytaszczalem silnik do chaty od kolesiaplery mnie bolawczesniej do garazu z kanistrem benzyny zapieprzalemjezdzi ktos moze na supremie 95 ze statoila??sprawdza sie czy nie??niby najnowzszej generacji bez siarki itpzalaczam fotyskladam filtrw pon lub dzis moze silnik skrece we wtorek moze do kolesia z motorkiem pujdejupiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 Fajne fotki. Fajnie jakby robili takie pluszowe to byś mógł wtedy nawet jako poduszki używać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 cud malina ten silniczek :( za*eb++sty :) Swoj tez musze tak ladnie wyczyscic :flesje: przed zalozeniem :(gratuluje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 20 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 ja go specjalnie nie czyscilemno calutki byl ale tylko szmatkaz wewnatrz dokladnie i z zewnatrztera planuje sobie polerke zrobic :flesje:tylko na paste musze dozbieraca co z ta wacha? no widzialem fote jak kolo spal z motorem :)nawet babcia kiedys mi powiedziala ze chyba z nim spie jak jej trulem o tym :(babcia jest spokotaaaja chce pluszowy silnik :( tera tylko karte trza zdobyc i ubezpieczeniei sobie posmigamostatnio na liczniku ogarka mialem ponad 60kto zgadnie jak?hehetera mnie lapy bolabo jeszcze cos przy silniczkurobilemjutro jade zalaczyc silnik do motoru, tylko ch*j*** ze mieszkam na jednym krancu miasta a garaz na drugim zadupiu i trza pocinacsilniczek w plecaku na rowerze wiozlem super jak mnie zarzuca podczas jazdy :D na focie bodajze 4 mozecie zobaczyc fajnie powyginane zebra glowicy jedno jest wylamanemoj brat ma wrodzona precyzje <siekiera> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 Kiedyś wiozłem silnik od simsona w plecaku i mi sie ramiączka urwały jak na krawęzniku troche rowerm wysoczyłem. Na szczęscie pękł tylko kawałek żeberka na głowicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anarch Opublikowano 20 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 ja rowerkiem jechalemplecak mam dobryi cholernie pojemnymam 2 kostke i ten w ktorym wiozlem - orginalny "loop-owski"kupiony jakies 3 lata temupolecam!pojemny i naprawde niezawodnyani razu w nim awarii nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi