majkelpl Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Harley to nie enduro :icon_mrgreen: Ani nie ducati :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Lista ekipy ustalona. Następna wyprawa to Nowa Zelandia, styczeń 2011. Zapraszam chętnych :buttrock: E tam, chyba nie jeździłeś hamerykańską widlastą trututnią :crossy: Zresztą są momenty- mój rekord Fat Boyem- 112mph/h :icon_mrgreen: Hmmm... Mówisz o Krainie Kiwi, skąd pochodzi bohater filmu "Prawdziwa Historia"? Godne zastanowienia... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.route66 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Czyli w sumie 5 w kwietniu ?? :eek: N każdą wyprawę jedzie w sumie 8 osób /wraz z organizatorem/, większa liczba motocykli to już mały problem, z wielu względów. W kwietniu mamy jeszcze jedno wolne miejsce, w maju cztery miejsca. Tak że zapraszam. Niesamowita przygoda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Szkoda ze nie bedzie was 1 maja w Chicago, w sobote bedzie wielka parada 3-majowa chyba najwieksza poza polska, i bedziemy tam motocyklami jechac jak co roku. Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.route66 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam skąd jesteś?? może Cię znam znam ludzi z klubu orzeł o sokół Nie jest nam dane tam być będziemy już gdzieś w texasie Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Znamy sie bo pare lat temu pisalem tobie o runku moto i gdzie wypozycyc maszyne, Dzika poprosila mnie wtedy o to :-) Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Szkoda ze nie bedzie was 1 maja w Chicago Odwiedzimy was kilka dni wcześniej :wink: Pod warunkiem, że nie strujecie kilku naszych- jak ostatnio :icon_mrgreen: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 to tylko typowa polska goscinnosc, :) gosc w dom, bog w dom. Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 to tylko typowa polska goscinnosc, :) gosc w dom, bog w dom. flaszka na stol :buttrock: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 flaszka na stol :buttrock: a goście pod stół :icon_mrgreen: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 a goście pod stół :icon_mrgreen: dobra wiosna zawitala odswiezam temata , bez sliwowicy Lackiej niepokazywac mi sie na mid-west bo nasle state troop-ow :buttrock: BTW ile wiary leci z FM? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 (edytowane) Ja nie piję od czterech lat to nie przywiozę, ale koledzy na pewno będą przygotowani :biggrin: Z FM to chyba tylko ja i Piotrek jedziemy. Będziemy 28.04. P.S. Kto z kolegów w Chicago pomoże odebrać paczuszkę z ebay? Znalazłem fajne rękawice, gratis przesyłka po USA. Edytowane 26 Marca 2010 przez franekfilm Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 ciekawe czy chlopaki juz spakowane.... :icon_mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Od tygodnia na walizkach siedza i sie wsciekaja na wulkan :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Od tygodnia na walizkach siedza :icon_eek: Ja tam siedzę na worku :biggrin: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi