piotr.route66 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 A ha :) już będę wiedział :) pozdrawiam Frania gorąco Będziesz miał na to 3 tygodnie :icon_mrgreen: BTW. Odpisuje się pod cytatami, więc looknij jeszcze raz na mojego posta i zobaczysz, że teks o frędzlach nie był do Ciebie :lalag: Tylko do Cipańka frędzlowca- armaturowca,który dosiada wielkiej, błyszczącej trututni :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 No to se chopaki pogadali :icon_mrgreen: Tylko do Cipańka frędzlowca- armaturowca,który dosiada wielkiej, błyszczącej trututni :icon_mrgreen: Lepiej chyba ciezkim pewnym motocyklem niz ..... wynalazkiem pospawanym na kolanie z rurek :icon_mrgreen: No to jak ? Jedziem na poł ? :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 jakies konkrety kiedy ladujecie i armature dosiadacie , kiedy w chicago bedziecie czy cos? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 http://www.route66.net.pl/ - w PDF jest dokładny plan podróży. Lądujemy w Chicago 28.04 o 12.40, wieczorem wizyta u Sokołów :buttrock: , następnego dnia dzień aklimatyzacji, wizyta w wypożyczalni i kulbaczenie armatur w GPS i inne czary-mary :icon_mrgreen: . Potem rura i w drogę :crossy: Lepiej chyba ciezkim pewnym motocyklem niz ..... wynalazkiem pospawanym na kolanie z rurek :icon_mrgreen: Zapomniałeś chyba, że ten wynalazek z rurek objeżdża twoją trututnię jak chce. Nie mówiąc o przebijaniu się w korkach ;) Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 To wez sobie Duca wypozycz w USA a nie zramolalego Harrego :crossy: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misman Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 (edytowane) A znasz li Ty mlode dziewcze obowiazki plecaka na takim wyjezdzie ? wiem, ze jezdze 125tka po Europie i nic nie jest mi straszne :D jak mnie wezmiecie, to wam bede nawet buty pastowac :D Kodeks autostopowicza obowiązuje (Jay & Cichy Bob) :icon_mrgreen: Edytowane 21 Grudnia 2009 przez misman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Franek, serce to Ty nie tylko masz do Duców... Całą tą wyprawę, z zapartym tchem przeczytałem i... mało mi! Kiedy ta następna część? :wink: Szkoda, że tak późno zajrzałem do tego tematu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.route66 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam, kolejna w 2011 w tym samym terminie. Natomiast w 2010 wyjeżdżamy dwa razy: 28 kwietnia i 26 maja. Odpowiadam na zapytanie do Frania, ale tylko dlatego że Franio też jedzie. W kwietniu mamy jeszcze jedno wolne miejsce i cztery wolne miejsca w kwietniu. jak by coś to dzwoń 601 723 406 Piotr pozdrawiam Franek, serce to Ty nie tylko masz do Duców... Całą tą wyprawę, z zapartym tchem przeczytałem i... mało mi! Kiedy ta następna część? :wink: Szkoda, że tak późno zajrzałem do tego tematu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 chyba sie podepne od chicago do ST Louis z wami , potem pewnie niewytrzymam psyhicznie 55mph :crossy: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.route66 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 chyba sie podepne od chicago do ST Louis z wami , potem pewnie niewytrzymam psyhicznie 55mph :crossy: :biggrin: :biggrin: no tak to może być problem ten speed limit. ale czasami można przycisnąć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 :biggrin: :biggrin: no tak to może być problem ten speed limit. ale czasami można przycisnąć :biggrin: przekroczenie predkosci ponad 25mph idziesz siedziec na pare ladnych godzin/dni zalezy czy sheryff z sedzia zyja w zgodzie :icon_razz: (male miasteczko jedna rodzina itp klimaty ) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 przekroczenie predkosci ponad 25mph idziesz siedziec na pare ladnych godzin/dni Nie zauważyłem :icon_mrgreen: Tam, gdzie było 70mph jechałem 118mph fakt,że nie przez całe Stany tylko hmm.. lokalnie :crossy: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Nie zauważyłem :icon_mrgreen: Tam, gdzie było 70mph jechałem 118mph fakt,że nie przez całe Stany tylko hmm.. lokalnie :crossy: ja bym jednak uwazal , masz cale uzebienie i niezujesz tabaki mozesz byc niezlym kaskiem dla lokalnych chlopakow :icon_razz: ;) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 W kwietniu mamy jeszcze jedno wolne miejsce i cztery wolne miejsca w kwietniu. Czyli w sumie 5 w kwietniu ?? :eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 ja bym jednak uwazal , masz cale uzebienie i niezujesz tabaki mozesz byc niezlym kaskiem dla lokalnych chlopakow :icon_razz: ;) A potem resztę drogi na stojaka? Harley to nie enduro :icon_mrgreen: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi