pawelrul Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zapraszam na Moto-Piknik który odbędzie się z Kazimierzu n. Nerem k. Łodzi w dniach 26-27 września 2009 (sobota-niedziela), możliwość przyjazdu i rozbicia namiotu juz w piątek od 18. Cena takiego zlotu to 30zł. dla jednego motocyklisty a 40zł. jeżli ma zamiar zabrać ze sobą jakiś plecak:D. W zamian za to jest znaczek zlotowy, oczywiście pole napiotowe (zakwaterowanie we własnym zakresie, czyli albo namiot ze sobą albo pod gołym niebem:)). Przewidziane są oczywiści różne atrakcje, między innymi: jakieś tam konkursy, parada, pokazy trialowe, krosowe, ekspozycja pojazdów zabytkowych i nie tylko, pokazy freestyle. Kontakt z organizartorem e-mail: [email protected], tel.886-773-951 proszę o podtwierdzenie chęci przyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Jako ze chyba nawet obiecalem swoja obecnosc na kolejnym moto-pikniku, to jesli tylko bede w stanie to swoja obecnosc potwierdzam na jakies 140%. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemasz Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 HEJ!!Na 97% sie pojawie.Pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spychal86 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Witam! Będę na 100%. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ona152535 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 witam:-) ja też napewno będe:-) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtuchna19 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Witam. Ja na pewno przyjadę,raczej bez noclegu,ale zajrzę zobaczyć,co sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spychal86 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Informacje o MOTO-PIKNIKU i zdjęcia z poprzednich można znaleźć na stronie www.gangstabikes.pl . Pozdrawiam i zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Kurde, o ile picie browara na czas zostalo ladnie uwiecznione, to zakopanie Hawka lipa straszna. uwierzcie mi na slowo, ze zdjecia nie pokazuja nawet setnej czesci tego co tam sie dzieje, a szkoda, bo zacheciloby to wieksza ilosc osob. mialem jechac w tym czasie z klasa na wycieczke nad morze, ale szkoda mi tracic okazji pod postacia pikniku...;) pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Istnieje mozliwość wjazdu "na widza" na jeden dzień z otrzymaniem znaczka za jakąś mniejszą kwotę? Na 99% nie dostane wolnego wiec wpadlbym tylko na chwilunie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 wejscie 2zł, znaczek 10. jakoś tak to bylo:) Adam, lepiej zalatw to wolne bo Ci browara jestem winien :D pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Ja chyba, ale bez noclegu. Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spychal86 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Ostatnio rozmawiałem z organizatorem i się dowiedziałem, że w cenie wjazdu jest znaczek+browar+jakiś posiłek. mała poprawka znaczek lub browar+posilek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Magneto, a w jakie dni tam bedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Piatek, sobota, niedziela :D ostatnio tak zachlałem ze wrocilem w poniedzialek :P piatek nie jest jeszcze na 100% pewny, ale mysle ze dam rade sie wyrobic, kwestia tego ile bedzie roboty. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemasz Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Dużo motocykli było ostatnio ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi