wojtek-rr Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Powiadomienia smsowe dawali gratis do leków na demencję starczą ;) "Ks udzielił wielu fachowych porad....." Kolego,cytat z przed dwóch miesięcy nie musi być dzisiaj aktualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 To jest niesamowite, jak coś Zajc napiszę i to w miarę logicznie po polsku, to zaraz pojawia się Jeżyk, albo Ks. Profesorowie filologii polskiej. Czy wy macie powiadomienia sms :icon_question: Tak.Plan rodzinny,ale ciebie zapomniałem wyłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Kolego,cytat z przed dwóch miesięcy nie musi być dzisiaj aktualny Od razu lepiej ;) Tak.Plan rodzinny,ale ciebie zapomniałem wyłączyć ooo, widzę że zakupiłeś telefon z planem taryfowym u ojca dyrektora. Jak się sprawuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Witka! Można się dołączyć do Waszej piaskownicy? Bo chce potrollować a w pozostałych działach są tylko poważne dyskusje. :icon_mrgreen: Niech ktoś zmieni tytuł tematu na "Jak unikać niebezpieczeństw w pisowni polskiej". A tak już w temacie - ziomek na NSR miał za dużą prędkość i za mało pod kopułką. Ot, co było przyczyną wypadku. :banghead: :banghead: Od razu lepiej ;) ooo, widzę że zakupiłeś telefon z planem taryfowym u ojca dyrektora. Jak się sprawuje? Rozgrzeszenie sms`em dostaje. A telefon jak telefon, niby nic tylko że w każdą niedzielę o 11.30 drze pizdę wniebogłosy i nawet rzucanie o ścianę nie pomoże. :buttrock: :icon_twisted: Jest tylko opcja przestawienia alarmu na sobotę na godz.17. :icon_mrgreen: MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Niech ktoś zmieni tytuł tematu na "Jak unikać niebezpieczeństw w pisowni polskiej". Nie pisać qurim, nie pisać! Rozgrzeszenie sms`em dostaje. A telefon jak telefon, niby nic tylko że w każdą niedzielę o 11.30 drze pizdę wniebogłosy i nawet rzucanie o ścianę nie pomoże. :buttrock: :icon_twisted: Jest tylko opcja przestawienia alarmu na sobotę na godz.17. :icon_mrgreen: O qurwa! Jeżyk, KS i qurim to jedna osoba :D Trójca świeta tak zwana :icon_twisted: Nie jest wam ciasno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Proszę Cię-bo parsknę śmiechem :biggrin: To największy ignorant motocyklowy na tym forum-. Całą swą wiedzę czerpie z biblii pod tytułem "Motorrad" a do tego nie potrafi pisać ani po polsku ani (pożal się boże) po angielsku. Co to w ogóle znaczy? Dwa wyrazy i dwa błędy. To już nie jest ignorancja-to wtórny debilizm! Człowieku, jak nie potrafisz ,to nie używaj języka o którym nie masz pojęcia! To samo tyczy się tematów motocyklowych. Wracaj na forum motodriver(co to w ogóle jest :icon_rolleyes: ), tam masz wielu wiernych słuchaczy :icon_mrgreen: Aż dziw zajc,że jeszcze modem nie zostałeś.Nie docenili czy co?Znasz języki.Nawet angielski.ho ho.Życzę kariery.Ostatnio coś o układaniu kostki brukowej wspominałeś.Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi