Wicher Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witam. Mam do sprzedania (chociaż niekoniecznie) Aprilię ETV 1000 Caponord. Rok produkcji 2002, przebieg w/g licznika 57377km, a ile ma naprawdę to nie wie tego nikt. Motocykl w moich rękach od 10.08.2008 i jest w ciągłym użytkowaniu i nie zawsze zgodnie z przeznaczeniem :icon_mrgreen: Na wyposażeniu motocykla znajduje się: - akcesoryjna, podwyższana szyba Givi - podgrzewane manetki Oxford - handbary Aprilia - gmole ochronne, prawdopodobnie Hepco&Becker - kufry boczne Aprilia (klapy w kolorze motocykla) - kufer centralny Givi Maxia z oparciem (klapa w kolorze motocykla) - dwupoziomowa torba na zbiornik paliwa Louis. - fabryczny zestaw narzędzi - trochę kurzu oraz błota Zdjęcia motocykla <gdzieś tutaj> oraz <tutaj> Zainteresowanym mogę przesłać więcej szczegółowych zdjęć jeżeli mają taki kaprys. Mój telefon mogę podać przez PW lub maila. GG: 1431750 mail: [email protected] Nie zależy mi na sprzedaży motocykla. Zachciało mi się samochodu terenowego, a że człowiek jest zwykłym robolem, to nie zawsze może mieć wszystko naraz :icon_mrgreen: . Stąd decyzja o sprzedaży motocykla. Pozdrawiam !!! Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 4 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Mały update :icon_mrgreen: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1506333 Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi