rozek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Witam Przedwczoraj w wyniku zamiany stałem się szczęśliwym ( narazie :D ) posiadaczem Hondy CBR 600 F1 (pc23). Od lat w rękach znajomych, wczoraj strzeliło 34tys. km i być może jest to nawet przebieg oryginalny. Bałem się trochę zbyt wymagającej dla kręgosłupa pozycji ale na razie jestem pozytywnie zaskoczony :) http://bikepics.com/members/rozek/90cbr600/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Gratuluje ;) skłaniałbym się raczej do 134 000 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 34 tys km, to chyba na tym liczniku, bo na poprzednim.. No ale niech Ci bedzie :) Gratuluje serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Gratulacje :clap: Przebieg mało prawdopodobny ale najważniejsze, żeby moto cykało jak trzeba, nie zawodziło Twoich oczekiwań i żebyś ogólnie był z niego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Motocykl jeździł od 1995 (pierwsza rejestracja) do 2001 za granica, a od sprowadzenia do Polski cały czas w rękach znajomych i tutaj dużo się nie najeździła więc stąd podejrzenie że przebieg MOŻE być prawdziwy, ale nie zamierzam was przekonywać bo sam nie mam pewności ;) Nawet jeśli jest 2, 3 razy większy (i tak bym się zamienił, przebieg nie grał dla mnie żadnej roli) to tylko się cieszyć, że tak dobrze zachowany :) W radianie jest 54tys km i nawet nigdy mi przez myśl nie przeszło że to oryginalny przebieg ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 jeszcze Twoje wnuki beda ja katowac :) szerokiej drogi na nowym sprzecie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi