Pastor Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam! Przestrzegam przed motocyklem i sprzedawcą z tej aukcji: http://moto.allegro.pl/item718990550_suzuk...super_stan.html Gościu ma go niby od 2 lat, jednak to co jest napisane w aukcji to bajka. Napęd był wymieniany i opony także, ale 2 lata temu. Przednia opona popękana, obie są do wymiany. Napęd w stanie tragicznym, łańcuch w ogóle nie naciągnięty, taki miał luz, że się dziwiliśmy, że jeszcze się nie zerwał;) Silnik dosyć głośno chodził, zawory chyba dawno regulacji już nie widziały... I najważniejsze, za pierwszym razem jak dzwoniłem, pytałem 2 razy czy nie malowany, na zdjęciach widać, że motorek ok;) Przyjechałem do kolesia okazuje się, że owiewka od innego jest i pomalowana na czarno, przedni błotnik także, obudowa prędkościomierza uszkodzona. I jeszcze wkręcał, że gadałem przez telefon z jego bratem, który o tym nie wiedział...oszust kurde!!! Do tego wymieniał lewy dekiel silnika, bo pęknięty był. Czyli musiał nieźle się wyłożyć, a wkręcał, że na podwórku... Ogólnie szkoda kasy na paliwo, przebieg ponad 75tys na liczniku, nie wspomnę już o tym, że sprowadzony na pewno ma kręcony licznik. Wypytałem wszystko przez telefon, to on powiedział, że jest ok, na miejscu okazało się inaczej...dobrze, że to tylko 70km było nie 300. Zmarnowany czas i paliwo. Do tego gościu ma jakąś dziuplę z częściami, chyba coś kręci. I wydawało mi się, że nie był trzeźwy jak ze mną gadał;) Pozdrawiam! Edytowane 25 Sierpnia 2009 przez Pastor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaroZS Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 A nie zastanowiła Cię rozbieżność w datach "Rok produkcji (1900 - 2100): 1998 " "MOTOCYKL UŻYTKUJĘ OD MARCA 1997" No chyba, że gość ma maszynę czasu do opylenia na innej aukcji. Nie chcę robić jakiejś reklamy ale jak wpiszesz polish bandit u wujka google, to tam znajdziesz być może pomoc w realizacji Twojego podpisu w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A nie zastanowiła Cię rozbieżność w datach "Rok produkcji (1900 - 2100): 1998 " "MOTOCYKL UŻYTKUJĘ OD MARCA 1997" No chyba, że gość ma maszynę czasu do opylenia na innej aukcji. Nie chcę robić jakiejś reklamy ale jak wpiszesz polish bandit u wujka google, to tam znajdziesz być może pomoc w realizacji Twojego podpisu w stopce Gościu się pomylił, użytkuje od 2007 roku, a moto już kupiłem od rzetelnego motocyklisty;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi