typeR Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 po zubozeniu mieszanki spalania stukowego nie odnotowałem,pracuje spokojniej Czy to nie jest przypadkiem tak, że spalanie stukowe jest objawem właśnie zbyt ubogiej mieszanki :icon_question: Cytuj http://lolcats.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enfieldroyal500 Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 mieszanka była bardzo bogata,teraz kolor swiecy jest ok i silnik pracuje spokojnie. Kupiłem go już w takim stanie-z taką głowicą. Głowica jest trochę splanowana to fakt ale tam jest jeszcze duuzo miejsca. myślę ze powodem była zbyt uboga mieszanka wczesniej,powód sprzedazy motocykla przez anglika :icon_mrgreen: mogę odrobinę podnieśc cylinder,sprawdzę kompresje po remoncie głowicy,będzie to wskazówka jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enfieldroyal500 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Hej, kupiłem go w takim stanie i dlatego nie miałem porównania,teraz wszystko ułożyło się w logiczną całośc a winę za wszystko ponosiła głowica, prowadnice katastrofa,gniazdo zaworu wydechowego umarte na śmierc... teraz rewelacja,jezdzi cudownie,brzmi jeszcze piękniej i pali mniej :clap: Dziękuje wszystkim za pomoc i sugestie i pozdrawiam serdecznie Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi