Tomek_K. Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Właśnie wylicytowałem na ebay'u motocyklową kurtkę za niespełna 70% polskiej ceny. :D Mam nadzieję że będzie pasować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Właśnie wylicytowałem na ebay'u motocyklową kurtkę za niespełna 70% polskiej ceny. :D Mam nadzieję że będzie pasować... kopsnij linka do aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K. Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Kupiłem u tego gościa: http://shop.ebay.co.uk/fashion-only/m.html...=1&_from=&_ipg= Tą: http://moto-akces.pl/product_info.php?cPat...roducts_id=1658 Z przesyłką 425zł. :) Nówka. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 dobra cena :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K. Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Przyszła kurtka z Niemiec. :D Pierwsze wrażenia mega pozytywne. Jestem niesamowicie zadowolony. Jakościowo wygląda bardzo dobrze, pasuje idealnie (jest przyciasnawa). Warto dać za nią nawet cenę polskiego importera. ;) Także mam już kask, kominiarkę, kurtkę. Potrzebuję jeszcze spodnie, buty, rękawiczki, bielizne termoaktywną i być może żółwia z pasem nerkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 a ile chcesz hajsu wydać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakir_ Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Modeka - tania i dobra, zupełnie jak Dosia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K. Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 a ile chcesz hajsu wydać?? Jak najmniej. ;) Chciałbym kupić ciuchy sprawdzonych firm, tanich i dobrych jak Tschul czy AGV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Modeka - tania i dobra, zupełnie jak Dosia ;) Dobra,tak,ale czy tania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakir_ Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 modeka rzeczywiscie robi dobre ciuchy, sam sie o tym przekonałem a cena nie pozostawia dziury w portfelu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K. Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Najlepszy numer jest taki, że dopiero teraz zauważyłem że przysłali mi inny model niż wylicytowałem. Radość z tego, że pasuje na mnie (zawsze to jest wielka niewiadoma jak się wcześniej nie przymierzy) i jakościowo naprawdę jest w porządku oślepiła mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K. Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 W ramach zadośćuczynienia za otrzymany zły model kurtki dostałem zwrot pewnej sumy. Tym samym kurtka kosztowała mnie 357zł. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 W ramach zadośćuczynienia za otrzymany zły model kurtki dostałem zwrot pewnej sumy. Tym samym kurtka kosztowała mnie 357zł. :D gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychoo01 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Witam.Szukam dosyć taniego zestawu na motocykl. Znalazłem kilka rzeczy ale nie wiem czy są one wystarczająco dobre, oto one:Kurtka: http://www.xlmoto.pl/kurtka-course-two-seasons-1Spodnie: http://www.xlmoto.pl/spodnie-course-two-seasonsNa razie znalazłem tylko to... Moglibyście mi polecić jakiś kask do 350zł. Czy opłaca się kupować kominiarkę? Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinC Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Jeśli chodzi o tani kask to ja mogę polecić LS2 np FF370 (szczękowy). Kaski LS2 dostały 4 gwiazdki w teście Sharp'a a to nie mało. Ceny mają bardzo przystępnę. Moja żonka używa takiego i jest zadowolona.Kominiarka - dla mnie obowiązkowa:po pierwszy łatwiej zakłada i zdejmuje się kaskpo drugie - jak się spocisz to pierzesz kominiarkę, a nie non stop musisz wnętrze kasku wyciągać i prać. Co do ubrań - firmy nie znam - materiał jak materiał, to by trzeba było na żywo zobaczyć. Według mnie jak chcesz zaoszczędzić to bym do tego kompletu dorzucił jakieś lepsze ochraniacze zamiast tylko zamontowanych (np na plecy co dorzucić). Z wyglądu są w miarę OK. Ja kupiłem komplet firmy Motona - raczej firma niezbyt znana, ale sobie chwalę. Wypinana membrana i podpinka, dużo wywietrzników. Latem super się jeździ. Ta Twoja wywietrzników niestety nie ma, więc musisz się naszykować na straszne pocenie. Ważne, że można spiąć kurtkę i spodnie."ale ze mnie żaden profesjonalista czy długo dystansowy motocyklista, więc mogę się mylić" Zapomniałeś o rękawicach i butach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi