shuy Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Chciałem was przywitać w Dęblinie :biggrin: Dla mnie nie ma strony dojazdowej, bo mogę krążyć nad KD niczym sęp nad padliną :biggrin: A my cię podejdziemy i pojedziemy przez Nasiłów a potem promem :icon_razz: Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 A my cię podejdziemy i pojedziemy przez Nasiłów a potem promem :icon_razz: Nie nadarmo wołają na mnie Chrystus :biggrin: No ale ... zaskoczyłeś mnie tym promem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 A pogoda dzisiaj pikna :icon_evil: Zaiste..... barowa... :icon_mrgreen: :icon_twisted: Chciałem was przywitać w Dęblinie :biggrin: Chlebem i solą? :icon_twisted: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Zaiste..... barowa... :icon_mrgreen: :icon_twisted: Ewentualnie ..... browarowa :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Ewentualnie ..... browarowa :flesje: Jakby nie patrzeć jedno z drugim idzie w parze :flesje: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Jakby nie patrzeć jedno z drugim idzie w parze :flesje: :biggrin: Ale to po 17 tej :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Chrystus nie miał BMW. BMW jak sama nazwa wskazuje Bardzo Małe Wolne ... A DŻIZYS na osiołku śmigał przez Jerozolime... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Ale to po 17 tej :icon_mrgreen: :crossy: W moim przypadku po 18 :banghead: Chrystus nie miał BMW. Co tam BMW......... wodę w wino zamieniał.... :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 A DŻIZYS na osiołku śmigał przez Jerozolime... Na BMW " Osiolku " :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 W moim przypadku po 18 :banghead: Co tam BMW......... wodę w wino zamieniał.... :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cukier masz? :icon_twisted: A ja mam ciągle wolne :bigrazz: mimo, że siędzę w pracy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Cukier masz? :icon_twisted: Tak, i drożdże :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 (edytowane) next strona ... Edytowane 4 Września 2009 przez dcz333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Gdzie ten Chaos? :buttrock: Zmieszaj wode z cukrem i dodaj drozdze :icon_mrgreen: Najpierw bedzie Chaos a potem .............. zródło zadowolenia i rozkoszy :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 No to super :wink: Muszę pochwalić Kati :bigrazz: za gotowość :icon_mrgreen: No ale ... Gdzie ten Chaos? :buttrock: Zmieszaj wode z cukrem i dodaj drozdze :icon_mrgreen: Najpierw bedzie Chaos a potem .............. zródło zadowolenia i rozkoszy :icon_razz: Taaaaa ja przemienie wode w wino a wy się najebiecie w najlepsze? :evil: A jak już zabraknie wina rozdam wam chleb i denaturat :icon_question: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Taaaaa ja przemienie wode w wino a wy się najebiecie w najlepsze? :evil: A jak już zabraknie wina rozdam wam chleb i denaturat :icon_question: :icon_exclaim: I aspirynę następnego dnia rano :icon_mrgreen: :icon_twisted: Muszę pochwalić Kati :bigrazz: za gotowość :icon_mrgreen: Ja zawsze zwarta i gotowa jestem :bigrazz: No ale ... Gdzie ten Chaos? :buttrock: Pani Prezes w pracy... :biggrin: ... ale wróci.... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi