Skocz do zawartości

Wycieczka Warszawa Kaziemierz Dolny 12.09.2009

adasiek_1984
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dziecko chaosu zostanie pokonane .......... siłą spokoju :clap: :buttrock:

Mam złą wiadomość... Kropka jest niezniszczalna :icon_twisted:

A tak poważnie i bez Chaosu to ja się piszę jeżeli pogoda dopisze. Zwłaszcza, że dla mnie to będzie ostatni wypad w tym sezonie :buttrock:

Edytowane przez Kati

tyle znalazłąm ale racja ,przydał by się kontakt do organizatora. :cool:

proszę o telefon na pw albo gg :icon_mrgreen: bardzo proszę

sorki za brak kontaktu, kilka spraw sie zebralo i nie mialem czasu na forum.

do mnie kontakt:

- tel: 696 659 036

- gg: 2580419

Co do sportkania w Starej Miłosnej, to już jak wiekszość bedzie chciała.

Proponowałbym wypad zacząc o 9 przy McDonaldzie na Świętokrzyskiej, a pozniej reszta (jak komu pasuje) na tej stacji BP o 9:30.

Pozdrawiam

Adaś

EDIT:

Zastanawiam sie czy ktos by sie pisal na zostanie na noc, jesli tak to biore namiocik i spiwor.

Edytowane przez adasiek_1984

Nie ma problemu, może być McDonald. Nie chciałem, tylko żeby ludzi np. z Pragi jechali do centrum, a potem z powrotem na lewy brzeg. BP jest przy samej trasie lubelskiej więc wszystkim po drodze.

Odnośnie namiotu lepiej chyba tutaj:

http://meteor.turystyka.pl/ssmpulawy,pulawy.html

Zerknijcie na cenę :) tylko często brakuje miejsc. Trzeba zadzwonić dzień przed wyjazdem jeśli ktos ma ochotę zanocować.

dlatego tez proponuje dla tych co po lewej stronie Wisly mieszkaja to spotkanie o 9 prz maku, a kto ma blizej do stacji to o 9:30, mysle ze 30 min to bedzie wystarczajaco dlugo zeby dotrzec z jednego miejsca na drugie.

jakby ktos mial jakies opoznienia zwiazane z przyczynami niezaleznymi, prosze o info na koma to wtedy poczekamy. :)

:icon_biggrin:

Na namiot to już chyba za zimno będzie.

Cenny w tym schronisku faktycznie kuszą :smile:

Kiedyś nocowałem w Puławach w namiocie nad Wisłą. Świętowaliśmy pierwszy dzień wiosny, rano trzeba było odrywać namioty przymarznięte do ziemi :icon_mrgreen:

Skoro jednak wycieczka ma być koedukacyjna to może się ogrzejemy :icon_biggrin:

1. Krzyże są postawione przez ocalałych po epidemii cholery mieszkańców

2. Byłem w KD w tym roku 2 razy i chetnie jeszcze raz bym pojechał, co do rynku nikt o nic nie pytał a motocykli stoi tam od groma, faktycznie są atrakcją

3. Zamek w Janowcu KONIECZNIE trzeba zobaczyc, niezły bajer z przeprawą promową, jedynie dojazd do promu od rynku to bardziej jakims enduro niż turystykiem, choc powoli się da.

4. Jak mi sie uda to polece z Wami do kazimierza bo sie w nim zakochalem :)

Nie ma problemu, może być McDonald. Nie chciałem, tylko żeby ludzi np. z Pragi jechali do centrum, a potem z powrotem na lewy brzeg. BP jest przy samej trasie lubelskiej więc wszystkim po drodze.

Odnośnie namiotu lepiej chyba tutaj:

http://meteor.turystyka.pl/ssmpulawy,pulawy.html

Zerknijcie na cenę :) tylko często brakuje miejsc. Trzeba zadzwonić dzień przed wyjazdem jeśli ktos ma ochotę zanocować.

co do SSM, moge przedzwonic i sie zapytac wczesniej czy maja jakies wolne miejsca i zarezerwowac dla nas cos, ale potrzebowal bym jasno kto i czy napewno bedzie chcial sie koedukowac w schronisku przez noc.

co do SSM, moge przedzwonic i sie zapytac wczesniej czy maja jakies wolne miejsca i zarezerwowac dla nas cos, ale potrzebowal bym jasno kto i czy napewno bedzie chcial sie koedukowac w schronisku przez noc.

Zadzwonisz 3 dni przed wyjazdem. Lepiej zarezerwować mniej miejsc, żeby ktoś nie zrezygnował. Jak będzie więcej chętnych to można rozłożyć śpiwór na podłodze, to i tak lepiej niż w namiocie. Jak na razie jeszcze nikt nie deklarował chęci nocowania, tylko Kati pisze, że jej zimno :wink:

Zamek w Janowcu jest ładny, kręcono tam "Lalkę", ale otwarty jest w każdy trzeci czwartek miesiąca w godzinach 11.00 - 11.15

Edytowane przez shuy

Jak na razie jeszcze nikt nie deklarował chęci nocowania, tylko Kati pisze, że jej zimno :wink:

No co ja poradzę, że ciepłolubna jestem :wink:

A co do chęci koedukowania się to ja jestem jak najbardziej za :biggrin: ale jako, że nie mam jeszcze 100% pewności, że pojadę to się nie deklaruję ostatecznie co do noclegu.

No to skoro Kati bedzie jechala i nie bedzie Chaosu ...... to chetnie przygarne cieplolubna osobke do jakiegos pokoiku :buttrock: :icon_mrgreen:

Pod warunkiem, oczywiscie ze zaklinacze pogody stana na wysokosci zadania :notworthy:

ISRA: 27062
SREU: 614

No to skoro Kati bedzie jechala i nie bedzie Chaosu ...... to chetnie przygarne cieplolubna osobke do jakiegos pokoiku :buttrock: :icon_mrgreen:

Pod warunkiem, oczywiscie ze zaklinacze pogody stana na wysokosci zadania :notworthy:

Pani Prezes ChaosTeam też jedzie :icon_mrgreen: ... ale damy jej piwa (zamiast mleka :icon_mrgreen: ) i będzie potulna jak baranek i chaosu nie będzie :biggrin:

Ze mną trzeba troche pochodzić i conajmniej frytki w McShicie kupić a dopiero potem można przygarniać :icon_mrgreen:

Pogodę zaczynam zaklinać :notworthy:

A jako żem jest dziecko Diabła to pogadam o pogodzie z tatusiem :icon_twisted:

Na 80% jadę.

Majkel przecież Ty nigdy w deszczu nie jechałeś. :bigrazz:

Eeeeeeeeeee tam, nie siej defetyzmu :icon_twisted:

Kilka razy sie zdarzylo a jak mocno padalo to dzwonilem po lawete :icon_mrgreen:

Pani Prezes ChaosTeam też jedzie :icon_mrgreen: ... ale damy jej piwa (zamiast mleka :icon_mrgreen: ) i będzie potulna jak baranek i chaosu nie będzie :biggrin:

No to bedzie dwie na jednego :clap: :buttrock:

Cool :icon_mrgreen:

ISRA: 27062
SREU: 614

Majkel przecież Ty nigdy w deszczu nie jechałeś. :bigrazz:

Cóż za troska przez Ciebie przemawia dzisiaj :bigrazz:

No to bedzie dwie na jednego :clap: :buttrock:

Cool :icon_mrgreen:

Pani Prezes jedzie z drzewem do lasu.... :buttrock: :icon_twisted:

Edytowane przez Kati

Bo Ja z natury jestem bardzo troskliwym i skromnym człowiekiem....

A łyżka na to niemożliwe..... :bigrazz:

P.s jak czytam ten wątek, to mam wrażenie że na Nordkapp jedziecie.

A to już nie na pielgrzymkę? :bigrazz:

P.S. W Norwegii dla mnie za zimno :icon_twisted:

Edytowane przez Kati