Kati Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 (edytowane) Dziecko chaosu zostanie pokonane .......... siłą spokoju :clap: :buttrock: Mam złą wiadomość... Kropka jest niezniszczalna :icon_twisted: A tak poważnie i bez Chaosu to ja się piszę jeżeli pogoda dopisze. Zwłaszcza, że dla mnie to będzie ostatni wypad w tym sezonie :buttrock: Edytowane 1 Września 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 1 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 (edytowane) tyle znalazłąm ale racja ,przydał by się kontakt do organizatora. :cool: proszę o telefon na pw albo gg :icon_mrgreen: bardzo proszę sorki za brak kontaktu, kilka spraw sie zebralo i nie mialem czasu na forum. do mnie kontakt: - tel: 696 659 036 - gg: 2580419 Co do sportkania w Starej Miłosnej, to już jak wiekszość bedzie chciała. Proponowałbym wypad zacząc o 9 przy McDonaldzie na Świętokrzyskiej, a pozniej reszta (jak komu pasuje) na tej stacji BP o 9:30. Pozdrawiam Adaś EDIT: Zastanawiam sie czy ktos by sie pisal na zostanie na noc, jesli tak to biore namiocik i spiwor. Edytowane 1 Września 2009 przez adasiek_1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Nie ma problemu, może być McDonald. Nie chciałem, tylko żeby ludzi np. z Pragi jechali do centrum, a potem z powrotem na lewy brzeg. BP jest przy samej trasie lubelskiej więc wszystkim po drodze. Odnośnie namiotu lepiej chyba tutaj: http://meteor.turystyka.pl/ssmpulawy,pulawy.html Zerknijcie na cenę :) tylko często brakuje miejsc. Trzeba zadzwonić dzień przed wyjazdem jeśli ktos ma ochotę zanocować. Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 (edytowane) Na namiot to już chyba za zimno będzie. Cenny w tym schronisku faktycznie kuszą :smile: Edytowane 1 Września 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 1 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 dlatego tez proponuje dla tych co po lewej stronie Wisly mieszkaja to spotkanie o 9 prz maku, a kto ma blizej do stacji to o 9:30, mysle ze 30 min to bedzie wystarczajaco dlugo zeby dotrzec z jednego miejsca na drugie. jakby ktos mial jakies opoznienia zwiazane z przyczynami niezaleznymi, prosze o info na koma to wtedy poczekamy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 :icon_biggrin: Na namiot to już chyba za zimno będzie. Cenny w tym schronisku faktycznie kuszą :smile: Kiedyś nocowałem w Puławach w namiocie nad Wisłą. Świętowaliśmy pierwszy dzień wiosny, rano trzeba było odrywać namioty przymarznięte do ziemi :icon_mrgreen: Skoro jednak wycieczka ma być koedukacyjna to może się ogrzejemy :icon_biggrin: Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoq73 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 1. Krzyże są postawione przez ocalałych po epidemii cholery mieszkańców 2. Byłem w KD w tym roku 2 razy i chetnie jeszcze raz bym pojechał, co do rynku nikt o nic nie pytał a motocykli stoi tam od groma, faktycznie są atrakcją 3. Zamek w Janowcu KONIECZNIE trzeba zobaczyc, niezły bajer z przeprawą promową, jedynie dojazd do promu od rynku to bardziej jakims enduro niż turystykiem, choc powoli się da. 4. Jak mi sie uda to polece z Wami do kazimierza bo sie w nim zakochalem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 1 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Nie ma problemu, może być McDonald. Nie chciałem, tylko żeby ludzi np. z Pragi jechali do centrum, a potem z powrotem na lewy brzeg. BP jest przy samej trasie lubelskiej więc wszystkim po drodze. Odnośnie namiotu lepiej chyba tutaj: http://meteor.turystyka.pl/ssmpulawy,pulawy.html Zerknijcie na cenę :) tylko często brakuje miejsc. Trzeba zadzwonić dzień przed wyjazdem jeśli ktos ma ochotę zanocować. co do SSM, moge przedzwonic i sie zapytac wczesniej czy maja jakies wolne miejsca i zarezerwowac dla nas cos, ale potrzebowal bym jasno kto i czy napewno bedzie chcial sie koedukowac w schronisku przez noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 (edytowane) co do SSM, moge przedzwonic i sie zapytac wczesniej czy maja jakies wolne miejsca i zarezerwowac dla nas cos, ale potrzebowal bym jasno kto i czy napewno bedzie chcial sie koedukowac w schronisku przez noc. Zadzwonisz 3 dni przed wyjazdem. Lepiej zarezerwować mniej miejsc, żeby ktoś nie zrezygnował. Jak będzie więcej chętnych to można rozłożyć śpiwór na podłodze, to i tak lepiej niż w namiocie. Jak na razie jeszcze nikt nie deklarował chęci nocowania, tylko Kati pisze, że jej zimno :wink: Zamek w Janowcu jest ładny, kręcono tam "Lalkę", ale otwarty jest w każdy trzeci czwartek miesiąca w godzinach 11.00 - 11.15 Edytowane 1 Września 2009 przez shuy Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Jak na razie jeszcze nikt nie deklarował chęci nocowania, tylko Kati pisze, że jej zimno :wink: No co ja poradzę, że ciepłolubna jestem :wink: A co do chęci koedukowania się to ja jestem jak najbardziej za :biggrin: ale jako, że nie mam jeszcze 100% pewności, że pojadę to się nie deklaruję ostatecznie co do noclegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 No to skoro Kati bedzie jechala i nie bedzie Chaosu ...... to chetnie przygarne cieplolubna osobke do jakiegos pokoiku :buttrock: :icon_mrgreen: Pod warunkiem, oczywiscie ze zaklinacze pogody stana na wysokosci zadania :notworthy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 No to skoro Kati bedzie jechala i nie bedzie Chaosu ...... to chetnie przygarne cieplolubna osobke do jakiegos pokoiku :buttrock: :icon_mrgreen: Pod warunkiem, oczywiscie ze zaklinacze pogody stana na wysokosci zadania :notworthy: Pani Prezes ChaosTeam też jedzie :icon_mrgreen: ... ale damy jej piwa (zamiast mleka :icon_mrgreen: ) i będzie potulna jak baranek i chaosu nie będzie :biggrin: Ze mną trzeba troche pochodzić i conajmniej frytki w McShicie kupić a dopiero potem można przygarniać :icon_mrgreen: Pogodę zaczynam zaklinać :notworthy: A jako żem jest dziecko Diabła to pogadam o pogodzie z tatusiem :icon_twisted: Na 80% jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Majkel przecież Ty nigdy w deszczu nie jechałeś. :bigrazz: Eeeeeeeeeee tam, nie siej defetyzmu :icon_twisted: Kilka razy sie zdarzylo a jak mocno padalo to dzwonilem po lawete :icon_mrgreen: Pani Prezes ChaosTeam też jedzie :icon_mrgreen: ... ale damy jej piwa (zamiast mleka :icon_mrgreen: ) i będzie potulna jak baranek i chaosu nie będzie :biggrin: No to bedzie dwie na jednego :clap: :buttrock: Cool :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 (edytowane) Majkel przecież Ty nigdy w deszczu nie jechałeś. :bigrazz: Cóż za troska przez Ciebie przemawia dzisiaj :bigrazz: No to bedzie dwie na jednego :clap: :buttrock: Cool :icon_mrgreen: Pani Prezes jedzie z drzewem do lasu.... :buttrock: :icon_twisted: Edytowane 1 Września 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 (edytowane) Bo Ja z natury jestem bardzo troskliwym i skromnym człowiekiem.... A łyżka na to niemożliwe..... :bigrazz: P.s jak czytam ten wątek, to mam wrażenie że na Nordkapp jedziecie. A to już nie na pielgrzymkę? :bigrazz: P.S. W Norwegii dla mnie za zimno :icon_twisted: Edytowane 1 Września 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi